Skip to main content

FASHION NEWS

Υπήρχαν δύο καλεσμένες στον βασιλικό γάμο που άλλαξαν εμφανίσεις

Άφησαν τις καλύτερες για το τέλος!


Κέλλυ Νόβακ

Πολλά ονόματα από τον χώρο της showbiz παρευρέθηκαν στον βασιλικό γάμο aka τον γάμο της χρονιάς, το Σάββατο το μεσημέρι.

Μερικές απ’ αυτές τις γυναίκες, ενώ εντυπωσίασαν με τα looks τους κατά την άφιξή τους στη Winsdor Church, όπου έλαβε μέρος και το μυστήριο, αποφάσισαν να αφήσουν τα καλύτερα για το τέλος!

Δύο ήταν οι celebrities, όπως φυσικά και η ίδια η νύφη Meghan Markle η οποία εμφανίστηκε με ένα εκπληκτικό λευκό φόρεμα της Stella McCartney, οι οποίες άλλαξαν τα ρούχα που φορούσαν στο μυστήριο, για την δεξίωση: η Serena Williams και η Priyanka Chopra . Φυσικά, και οι εμφανίσεις για το πάρτι ήταν πιο… “red carpet inspired” με λαμπερές τουαλέτες να αποτελούν τα looks των γυναικών αυτών!

H Williams λοιπόν, επέλεξε ένα φόρεμα του οίκου Valentino το οποίο περιλάμβανε ένα μαύρο τοπ για το πάνω μέρος του φορέματος, ενώ το υπόλοιπο αποτελούνταν από μια ογκώδη φλοράλ φούστα.

Serena Williams

https://www.instagram.com/p/Bi9-zbYlhpl/?utm_source=ig_embed

Από την άλλη, η Chopra προτίμησε ένα πιο ρομαντικό, dreamy φόρεμα του οίκου Dior σε nude απόχρωση το οποίο είχε πολλά στολίδια πάνω του, κάνοντας την Chopra να λάμπει ολόκληρη.

Priyanka Chopra

https://www.instagram.com/p/BjA9AiuADuv/?taken-by=priyankachopra

Η νύφη

Φυσικά, τις εντυπώσεις όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψε η νύφη, η οποία αντάλλαξε το μίνιμαλ αλλά εντυπωσιακό Givenchy φόρεμά της με ένα halter neck φόρεμα της Stella McCartney. Επιλέγοντας για άλλη μια φορά ένα μίνιμαλ αλλά κομψό σχέδιο, η Markle κατάφερε να δείχνει φρέσκια, κομψή και stylish παράλληλα!

https://www.instagram.com/p/Bi-EzWPnrgf/?taken-by=stellamccartney
https://www.instagram.com/p/BjDH78WHvZO/?taken-by=stellamccartney

Κεντρική φωτό: Instagram @serenawilliams

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα