Skip to main content

FASHION NEWS

Θέα από ψηλά

Η νέα συλλογή της Zara μας προκαλεί να δούμε την μόδα… αλλιώς.


Κέλλυ Νόβακ

Αν ένα brand μαζικής παραγωγής, έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια τόσο, ώστε να δημιουργεί ρούχα σαν ένα εναλλακτικό και fashion forward brand, τότε αυτό είναι η Zara.

Το brand, σεζόν με σεζόν, καταφέρνει να ξεχωρίσει με το design των συλλογών του, αλλά και με την ποιότητα κατασκευής των ρούχων του.

Από τις 30 Μαΐου λοιπόν, μια νέα γενιά πραγμάτων ξεκινάει για τη Zara. Το brand παρουσιάζει μια ειδική κολεξιόν με το όνομα VIEW.S.

Η κολεξιόν είναι μια νέα συνεργασία ανάμεσα στη Zara και σε σχολές design και τέχνης διεθνούς βεληνεκούς.

Με αφετηρία τη συνεργασία της αλυσίδας με εξαιρετικά νέα ταλέντα από τον χώρο της τέχνης και του design, η VIEW.S ανοίγει πόρτες σε νέες ιδέες, νέες επιρροές.

Η πρώτη κολεξιόν VIEW.S γεννιέται στην Ιαπωνία και αποτελεί καρπό της συνεργασίας μεταξύ του ανδρικού τμήματος της μάρκας, με τη σχολή design Bunka Gakuen University. Αυτό το εκπαιδευτικό κέντρο που βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής Shinjuku στο Τόκυο, χαρακτηρίζεται από μια μοναδική εκπαιδευτική φιλοσοφία, ως πρωτοπόρος στις σπουδές μόδας και δημιουργικού lifestyle. Το πανεπιστήμιο αναπτύσσει ένα πρόγραμμα σπουδών διεθνούς μόδας που βασίζεται σε τρεις βασικές ιδέες: παγκοσμιοποίηση, καινοτομία και δημιουργικότητα.

zara_viewscollection_01.jpg zara_viewscollection_02.jpg

Ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους φοιτητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, οι Scott James Marsh, Margaux Gilbert, Viktoria-Helena Binger, Yunome Arashi , Kudo Yuya είναι οι φιναλίστ του VIEW.S from Bunka, οι οποίοι έχουν σχεδιάσει μια collection σε συνεργασία με το τμήμα design Zara Man και θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο pop-up shop-online της περιοχής Roppongi (Τόκυο) από τις 30 Μαΐου. Από τις 7 Ιουνίου, η VIEW.S from Bunka θα γίνει διαθέσιμη στα καταστήματα Shinjuku, Nagoya και Shinsaibashisuji, καθώς και σε όλες τις αγορές του zara.com.

Η collection αυτή αποτελείται από μία γραμμή με δεκαπέντε κομμάτια και περιλαμβάνει πανωφόρια, πουκάμισα και παντελόνια, συνοδευόμενα από T-shirt, όλα σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών ανάλογα με το ένδυμα.

Η VIEW.S from Bunka’s φωτογραφήθηκε από τον Alessio Bolzoni, φωτογράφο με έδρα το Λονδίνο.

zara_viewscollection_03.jpg

Αγοραστική εμπειρία

Το pop-up store της Roppongi είχε ως στόχο να εμπλουτίσει την αγοραστική εμπειρία των πελατών της Zara στο Τόκυο, με παιδικές δραστηριότητες, μια έκθεση για το πρόγραμμα Join Life και άλλες αποκλειστικές δράσεις. Τώρα, το κατάστημα θα φιλοξενεί και την κολεξιόν VIEW.S from Bunka.

Απόλαυσε την συλλογή!

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

FASHION NEWS

Μόδα και οικολογική ευαισθητοποίηση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Tips για να καταναλώνεις λιγότερο νερό στη φροντίδα των ρούχων σου

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πέρα από τη θάλασσα | Ο Παύλος Παυλίδης συναντά τον Γιάννη Μαρκόπουλο

Ψηφιακή πρεμιέρα στο Onassis Channel στο YouTube | 31.03.2024 | 21:00 | Σκηνοθεσία: Χρήστος Σαρρής

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»