Skip to main content

FASHION NEWS

Alisahne: μαγιό για μαγεία και salty ξόρκια

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη νέα συλλογή του brand!


Κέλλυ Νόβακ

Εμπνευσμένη από τη μαγεία της ακρογιαλιάς και τη μεγαλειότητα της θάλασσας, η συλλογή της ALISAHNE για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 σε προσκαλεί σε μια ονειρεμένη απόδραση από τη μονοτονία της καθημερινότητας, υπογράφοντας δημιουργίες που εξυμνούν την ανυπέρβλητη θεϊκή πλευρά της κάθε γυναίκας.

Οι χρυσές ακτές, οι παραδεισένιοι τόποι, οι τροπικοί προορισμοί και οι ξέγνοιαστες διακοπές, οδηγούν την ALISAHNE σε αυτή την καλοκαιρινή σχεδιαστική αναζήτηση. Η συλλογή είναι ένα κάλεσμα για αναβίωση της γυναικείας θηλυκότητας, καθώς οι κλασικές σιλουέτες αναγεννιούνται με φρέσκια ματιά.

alisahne_00.jpg 

Η εκλεπτυσμένη αισθητική, οι κομψές φόρμες που αγκαλιάζουν αβίαστα το κορμί, τα πολυτελή υλικά και οι μεταλλικές αποχρώσεις, αποτελούν την ψυχή αυτής της Resort wear & Swimwear συλλογής. Μία συλλογή που μοιάζει σαν ζωντανή κρουαζιέρα, ένα πλωτό ταξίδι με πανιά στη θάλασσα, μια παραδεισένια ηλιόλουστη περιήγηση.

alisahne_01.jpg 

Μια πανέμορφη παλέτα χρωμάτων που ξεκινά από τις χρυσές αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος, φτάνει στα πορφυρά κόκκινα των κοραλλιών, τα μεσογειακά μπλε, τα αλμυρά λευκά και μπερδεύεται  μαζί με τον τροπικό πλούτο, δημιουργώντας μια βεντάλια ανθισμένων τυπωμάτων και μοναδικών χρωματικών υφών.

alisahne_02.jpg 

Η Resort wear & Swimwear ALISAHNE Collection είναι κάτι σαν αλμυρό νερό ψεκασμένο πάνω στα γυμνά μας πόδια και καθώς το νερό της θάλασσας απλώνεται προς κάθε κατεύθυνση κατά μήκος του ορίζοντα, η ALISAHNE μας συντροφεύει από την ηλιόλουστη ακτή της αμμουδιάς, στο ηλιοβασίλεμα και στην εκθαμβωτική καλοκαιρινή νύχτα, πάντα γεμάτη γοητεία και εκπληκτική ομορφιά.

alisahne_03.jpg

All about ALISAHNE – A SALTY SPELL

H ALISAHNE μοιάζει σαν ένα ταξίδι στον ονειρεμένο κόσμο των αισθήσεων της Μεσογείου μέσα από τη ματιά της δημιουργού της Σοφίας Καραγιάννη.

alisahne_04.jpg 

Η ALISAHNE φέρνει μια χαρακτηριστική σχεδιαστική αισθητική, ενσωματώνοντας διεθνείς τάσεις και επιρροές πάντα με υψηλά πρότυπα ποιότητας. Οι συλλογές είναι χειροποίητες και υλοποιούνται στην Ελλάδα με μεγάλη αφοσίωση από εξειδικευμένες ομάδες. Υφάσματα και αξεσουάρ που κοσμούν τα ενδύματα και τα μαγιό έχουν προέλευση από Ιταλία, Γαλλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, εξασφαλίζοντας κομψότητα, ανθεκτικότητα και βέλτιστη άνεση.

alisahne_05.jpg

Η ALISAHNE ντύνει το γυναικείο κορμί με κολακευτικά κοψίματα που αγκαλιάζουν το σώμα και τις καμπύλες, σαν έπαινος στη λαμπρότητα της θηλυκής γραμμής και απαράμιλλης ομορφιάς των γυναικών. Τα χρώματα, οι υφές, τα μοναδικά τυπώματα που πλαισιώνουν τις συλλογές μαζί με τα Kissing floor μήκη, την άψογη εφαρμογή της Lycras με αίσθηση βελούδου που διατηρούν τη φόρμα τους και δεν αλλοιώνονται από την υπεριώδη ακτινοβολία, είναι όλα αυτά που κάνουν τις δημιουργίες της ALISAHNE μια μοναδική εμπειρία μυστικιστικής διάθεσης και συναίσθησης, που η κάθε γυναίκα πρέπει να απολαύσει.

alisahne_07.jpg 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.