Skip to main content

FASHION NEWS

Θυμάσαι την συλλογή της Adidas Originals με την Mary Katrantzou; Τώρα μπορείς να την αγοράσεις και από το σπίτι σου, χάρη στα καταστήματα Καλογήρου!

Shopping με ένα κλικ.


Κέλλυ Νόβακ

Τα καταστήματα Καλογήρου αλλά και το Kalogirou.com υποδέχονται την νέα συλλογή της πολυαγαπημένης σχεδιάστριας μόδας Mary Katrantzou με την θρυλική εταιρία Adidas Originals

Τα καταστήματα Καλογήρου είναι εγγύηση στο χώρο των υποδημάτων και είναι γνωστά για την μεγάλη ποικιλία των brands αλλά και επώνυμων σχεδιαστών που εισάγουν στην Ελλάδα. Αποδεδειγμένα fan της σχεδιάστριας, η Καλογήρου θα διαθέτει την πολυαναμενόμενη συλλογή η οποία περιλαμβάνει καινοτόμες τεχνολογίες αλλά και αισθητική με την μοναδική χρήση των patterns. Η ίδια δήλωσε σχετικά με την συνεργασία της με την Adidas: «Μεγάλωσα φορώντας Adidas, όπως όλα τα παιδιά. Ήταν για μένα, μεγάλη πρόκληση να συνεργαστώ με ένα παγκόσμιο brand. Καθώς πιστεύω στα prints και τα χρώματα απευθύνονται σε ένα ευρύτερο κοινό, είναι μεγάλη μου χαρά που το έργο μου μεταφράζεται σε μια σειρά προϊόντων που μπορούν να απολαύσουν περισσότεροι άνθρωποι».

Η συλλογή υποδημάτων adidas Originals by Mary Katrantzou θα διατίθεται στα καταστήματα Καλογήρου και στο Kalogirou.com από τα μέσα Νοεμβρίου.

adidasxkatrantzou_1.jpg

adidasxkatrantzou_2.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου