Skip to main content

FASHION NEWS

Η Rihanna εξυμνεί το γυναικείο φύλο

Η σταρ θριαμβεύει μέσα από ένα δυναμικό show!


Κέλλυ Νόβακ

Τι ξεχωρίζει την Rihanna από τις υπόλοιπες σταρ; Είναι πιστή στον εαυτό της και δεν φοβάται να τον δείξει. Για την ακρίβεια, τον γιορτάζει κάθε μέρα. Αυτό το σημαντικό μήνυμα –μεταξύ άλλων- περνάει διαρκώς στον κόσμο, καθιστώντας την μια γυναίκα-role model για την νέα γενιά.

Κατάφερε λοιπόν, να γιορτάσει τον εαυτό της και όλων των γυναικών, μέσα από την τελευταία της επίδειξη μόδας.

Η Rihanna κάνοντας ένα διάλειμμα μίας σεζόν, επέστεψε στην Εβδομάδα Μόδας στην Νέα Υόρκη, με σκοπό να παρουσιάσει την νέα της συλλογή. Αυτή την φορά, η συλλογή που παρουσίασε, δεν αφορούσε την συνεργασία της με την Puma και την σειρά, Fenty x Puma, αλλά το δικό της brand εσωρούχων, Savage x Fenty.

Λανσάροντας το brand την Άνοιξη, η Rihanna, μέσα απ’ αυτό θέλησε να γιορτάσει το γυναικείο σώμα σε όλο του το μεγαλείο. Η σειρά της περιλαμβάνει νούμερα σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και για όλους τους σωματότυπους, παροτρύνοντας όλες τις γυναίκες, να είναι ο εαυτός τους, να τον αγαπήσουν και να τον γιορτάσουν μαζί της.

Η….γιορτή λοιπόν, έγινε και επίσημα πριν λίγες ημέρες στα πλαίσια του NYFW. Για το show της, η Rihanna εξυμνεί το γυναικείο φύλο.

Σε μια πασαρέλα που θύμιζε τον ονειρικό κήπο της Poison Ivy, γυναίκες όλων των φυλών και όλων των σωματότυπων, περπάτησαν στο show, φορώντας τα εσώρουχα του brand.

https://www.instagram.com/p/BnqFGieAWPb/?taken-by=savagexfenty

Άφησε τους πάντες έκπληκτους, δημιουργώντας ένα τρομερό αίσθημα αισιοδοξίας, όταν οι γυναίκες αυτές παρουσίασαν την συλλογή. Ήρθε η στιγμή να γιορτάσουμε τις γυναίκες, και κανείς ξέρει να διοργανώνει το καλύτερο πάρτι, από την Rihanna!

https://www.instagram.com/p/BnrEpieDn_Y/?tagged=savagexfenty

Με «πρωταγωνιστή» την ποικιλομορφία, τα μοντέλα άλλοτε περπατούσαν στην πασαρέλα και άλλοτε χόρευαν, κάνοντας μια συμβολική χορογραφία, ενώ παρουσίαζαν τα νέα σχέδια εσωρούχων του Savage x Fenty. Μοντέλα όπως η Joan Smalls αλλά και οι αδερφές Hadid ήταν μέρος του φαντασμαγορικού show.

https://www.instagram.com/p/BnqKnLgn56c/?tagged=savagexfenty

https://www.instagram.com/p/Bnp2lscAyux/?taken-by=savagexfenty

Την παράσταση έκλεψε η εγκυμονούσα Slick Woods η οποία εμφανίστηκε με ένα σέξι sexy cut-out bodysuit, αποκαλύπτοντας την κοιλίτσα της. Άλλο ένα μοντέλο, έγκυος 5 μηνών εμφανίστηκε στην πασαρέλα, με το brand να θέλει να γιορτάσει όλα τα σώματα, ακόμα και αυτά εγκύων γυναικών.

https://www.instagram.com/p/BnrEjv0DNjH/?tagged=savagexfenty

https://www.instagram.com/p/BnrCGdunIG2/?tagged=savagexfenty

https://www.instagram.com/p/BnrEZJBDbaA/?tagged=savagexfenty

 

Όλα τα σώματα είναι όμορφα. Όλες οι γυναίκες είμαστε όμορφες. Λέμε να το τυπώσουμε σε t-shirt αυτό, για να το θυμόμαστε πάντα.

Κεντρική φωτό: YouTube

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.