Skip to main content

FASHION NEWS

Αυτή είναι η «πραγματική» Zoe Kravitz

Η σταρ αρετουσάριστη στο εξώφυλλο του Harper’s Bazaar για την σημαντικότερη φωτογράφiση της σεζόν.


Κέλλυ Νόβακ

Η Zoe Kravitz είναι μια γυναίκα που δεν φοβάται να τολμήσει. Ούτε με τις εμφανίσεις της, ούτε με τις επιλογές που κάνει στην ζωή της. Ό,τι κάνει το υποστηρίζει και ξέρει ότι αυτό ξεκινάει πιστεύοντας πρώτα απ’ όλα στον ίδιο της τον εαυτό.

Γνωστή υποστηρίκτρια της φυλετικής ισότητας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του κινήματος #MeToo και μαχήτρια της ισότητας ανάμεσα στα δύο φύλα, δεν μας είναι καθόλου περίεργο που η ίδια φωτογραφήθηκε για το Harper’s Bazaar, χωρίς οι φωτογραφίες της να περάσουν από ρετούς.

Για το τεύχος Οκτωβρίου, το περιοδικό κυκλοφορεί το πιο «πραγματικό» τεύχος ever, με την πρωταγωνίστρια του εξωφύλλου του να ποζάρει στον φακό και να δείχνει τον πραγματικό της εαυτό.

zoekravitzunretouchedharpersbazaar_07.jpgzoekravitzunretouchedharpersbazaar_01.jpg

Στο αρετουσάριστο τεύχος, η Zoe Kravitz δίνει συνέντευξη στην καλή της φίλη και συνεργάτιδα από την σειρά Big Little Lies, Reese Witherspoon και, σχολιάζει μεταξύ άλλων την συχνή χρήση Photoshop στις φωτογραφίσεις. Μιλάει για το πόσο σημαντικό είναι ο κόσμος να αρχίζει να «εκθέτει» τον πραγματικό του εαυτό. Κανείς δεν είναι τέλειος, όπως αναφέρει στην συνέντευξη και δηλώνει ότι ο κόσμος –ειδικά με το frenzy των social media- πρέπει να καταλάβει πώς το να δείχνεις τον αληθινό σου εαυτό στις φωτογραφίες, είναι ΟΚ.

zoekravitzunretouchedharpersbazaar_02.jpgzoekravitzunretouchedharpersbazaar_03.jpg

«Το να παρουσιάζεις τον εαυτό σου ως τέλειο έχει αρχίσει να γίνεται πρόβλημα. Λάτρεψα τη ιδέα ότι όλο το τεύχος θα είχε αρετουσάριστες φωτογραφίες. Πιστεύω πως είναι σημαντικό να παρουσιάσουμε την αληθινή ομορφιά, την αληθινή θηλυκότητα γιατί πρέπει και άλλοι άνθρωποι να δουν πως είμαστε αρκετά καλοί έτσι ακριβώς όπως είμαστε. Δεν πιστεύω πως μόνο οι γυναίκες τη σημερινή εποχή πιέζονται για να δείχνουν όμορφες και τέλειες, συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως ηλικίας.»

zoekravitzunretouchedharpersbazaar_06.jpg

Η ίδια μάλιστα, αναφέρεται και στο πώς αντιμετωπίζει την γενικότερη έννοια του μακιγιάζ: «Η φιλοσοφία μου για το μακιγιάζ ήταν πάντα να τονίζεις τα σημεία που αγαπάς πάνω σου. Όχι να τα καλύπτεις.»

 

zoekravitzunretouchedharpersbazaar_04.jpgzoekravitzunretouchedharpersbazaar_05.jpgzoekravitzunretouchedharpersbazaar_08.jpg 

Για το editorial, η Kravitz φωτογραφίζεται με το αγαπημένο της ζώο, τους λύκους, φορώντας εκπληκτικές δημιουργίες από οίκους, όπως Alexander McQueen, Valentino, Dior κ.ά. Tις φωτογραφίες τράβηξε η Camilla Akrans.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός