Skip to main content

FASHION NEWS

Η Victoria, ο Shaquille και η πιο κουλ συνεργασία

Η συλλογή της Reebok που όλοι περιμέναμε…. έφτασε.


Κέλλυ Νόβακ

Αν δεν είχε μπει ποτέ σε γήπεδο του μπάσκετ ο Shaquille O’Neal, ίσως να μην είχα τίποτα να σου πω αυτή την στιγμή. Θα γίνω πιο συγκεκριμένη, μην ανησυχείς. Στα εξηγώ όλα αμέσως: Θυμάσαι πριν λίγους μήνες που σου είχα πει για την συνεργασία της Victoria Beckham με την Reebok; Ε, λοιπόν, το πρώτο, συναρπαστικό βήμα στη συνεργασία της Reebok με τη Victoria Beckham είναι γεγονός!

Η μοναδική συλλογή ρούχων που σχεδίασε η Victoria είναι διαθέσιμη! Με έντονες επιρροές από την κουλτούρα των 90s, η limited-edition συλλογή σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις δικό σου ένα πραγματικά μοναδικό κομμάτι!

Η Reebok και η Victoria έχουν ένα κοινό πάθος: να κατακτούν διαρκώς νέα όρια. Μαζί, για πρώτη φορά στα χρονικά, παρουσιάζουν μια iconic, unisex σειρά με statement T-shirts, hoodies και κάλτσες που συνδυάζουν την σχεδιαστική κληρονομιά της Reebok με την ξεχωριστή ματιά της Victoria.

Reebokvb_01.jpg https://youtu.be/GqVbN7pcCO0 Reebokvb_02.jpg Τι σχέση έχει ο Shaquille O’Neal, σε όλα αυτή την ιστορία; Γίνεται να μιλάμε για icons του ’90 και να μην αναφερθούμε στον θρύλο του μπάσκετ; Δεν γίνεται, γι’ αυτό και η Victoria εμπνεύστηκε από τη 90s basketball συλλογή της Reebok και τον Shaquille O’Neal, τον πασίγνωστο μπασκετμπολίστα και έναν από τους πιο επιδραστικούς συνεργάτες του brand. Reebokvb_03.jpg

 

Η ίδια η Victoria και ο Shaq έδωσαν μια πρώτη γεύση από τη συλλογή, τον Απρίλιο αποκαλύπτοντας μοναδικά κομμάτια που ενσωματώνουν στοιχεία από το σχεδιαστικό παρελθόν της Reebok καθώς και τη high-fashion αισθητική της Beckham. Η μοναδική εικόνα του Shaq να «καρφώνει» αναβαθμίζει ρούχα με απλές γραμμές που κινούνται σε μια διαχρονική, μονοχρωματική παλέτα.

 «Η συλλογή μου είναι σχεδόν έτοιμη! Το ταξίδι στο χρόνο για εμένα ξεκίνησε όταν επισκέφθηκα τα γραφεία της Reebok στη Βοστώνη, τον περασμένο Νοέμβριο. Όταν σκέφτομαι τη Reebok, μου έρχονται στο μυαλό τα 90s και το μπάσκετ-και αυτόματα σκέφτομαι τον Shaquille. Για εμένα αυτή η συλλογή αποτυπώνει ιδανικά αυτή την εποχή, την κοινή πορεία της Reebok και του Shaq καθώς και στοιχεία από vintage κομμάτια που ανακάλυψα στις παλιότερες συλλογές της Reebok. Η συλλογή είναι unisex ενώ έχει έντονα στοιχεία streetwear», αναφέρει η Victoria.

Η νέα συλλογή είναι διαθέσιμη για προ-πώληση εδώ.https://www.reebok.com/gr/victoria_beckham

Ακολούθησε την Reebok στα social media

IG: @ReebokGreece

FB: @ReebokGreece

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!