Skip to main content

FASHION NEWS

Μοντέλα με τρία στήθη περπάτησαν στην πασαρέλα του GCDS

Η Μόδα καμιά φορά, μας προβληματίζει.


Κέλλυ Νόβακ

Η Μόδα μπορεί πολλές φορές να γίνει «ενοχλητική» μέσα στην διαφορετικότητά της. Πολλοί σχεδιαστές μόδας, επιλέγουν να παρουσιάσουν συλλογές οι οποίες δεν ακολουθούν απαραίτητα τις τυπικές νόρμες με τις οποίες έχουμε συνηθίσει ν’ αντιλαμβανόμαστε την μόδα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, η Μόδα να θεωρείται και ως μία μορφή τέχνης, όταν σχεδιαστές μέσα από τα ρούχα τους, εκφράζουν τον εαυτό τους, μια κατάσταση, ένα έργο τέχνης, που έχει την δική τους ιδιαίτερη ματιά. Ε, λοιπόν στα… μάτια του ιταλικού street-wear brand GCDS, οι γυναίκες έχουν τρία στήθη και όχι δύο!

Για την Spring 2019, το brand επέλεξε να προσθέσει στα σώματα των μοντέλων του τρία ψεύτικα στήθη, τα οποία ξεπρόβαλλαν μέσα από τα cropped tops του designer.  

https://www.instagram.com/p/BoCvi9ziSUI/?taken-by=gcdswear

Σε συνέντευξη στο WWD, ο creative director του brand, Giuliano Calza, δήλωσε ότι η συλλογή ήταν εμπνευσμένη από το μέλλον, όπου οι υπολογιστές δεν υπάρχουν πια και όλοι αναγκαζόμαστε να δουλέψουμε ξανά με αναλογικές συσκευές. Μάλλον αυτό σημαίνει κι όλας, ότι οι γυναίκες έχουν τρία στήθη….

ΟΚ, σίγουρα ο σκοπός του designer ήταν να κεντρίσει το ενδιαφέρον, αλλά μήπως αυτό μας κάνει να ξεχνάνε τα ρούχα που βλέπουμε στην πασαρέλα, που είναι στην τελική το νόημα;

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.