Skip to main content

FASHION NEWS

Tι συμβαίνει όταν γιορτάζεται η διαφορετικότητα;

Το νέο lookbook του Jeremy Scott για την H&M είναι μια ωδή στην φιλία και την διαφορετικότητα.


Κέλλυ Νόβακ

Μία από τις πιο hot συνεργασίες της χρονιάς, είναι αυτή του Jeremy Scott aka Καλλιτεχνικού διευθυντή της Moschino, με την H&M.

Με κομμένη την ανάσα, όλες εμείς οι fashion lovers περιμένουμε να δούμε από κοντά τη συλλογή η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

Μια πρώτη ματιά στην κολεξιόν μας επιτρέπει ο σχεδιαστής να ρίξουμε, κυκλοφορώντας το lookbook της πολυαναμενόμενης συλλογής.

Ο Jeremy Scott, λοιπόν, προσκάλεσε τους φίλους του να συμμετέχουν στη δημιουργία του lookbook της συλλογής MOSCHINO [tv] H&M, θέλοντας έτσι να εκφράσει την αισιοδοξία, την αγάπη και τη διαφορετικότητα - αξίες πάνω στις οποίες βασίστηκε η συλλογή. 

hmxmoschino_08.jpg 

«Όταν σχεδιάζω, σκέφτομαι τους φίλους μου. Το lookbook της συλλογής MOSCHINO [tv] H&M είναι σαν ένα τεράστιο πάρτι – ένα πάρτι αφιερωμένο στη διασκέδαση, την pop κουλτούρα, τη δημιουργικότητα, την ενέργεια των ανθρώπων και – φυσικά - τη συλλογή», αναφέρει ο Jeremy Scott, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του οίκου MOSCHINO.

 «Λατρεύω τον τρόπο που ο Jeremy παρουσιάζει τον χαρακτήρα της συλλογής MOSCHINO [tv] H&M σε αυτό το lookbook. Είναι μια δυναμική συλλογή, η οποία θα φορεθεί υπερήφανα από όλους όσους αγαπούν τη διασκέδαση, ανεξάρτητα από το ποιοι είναι ή από που προέρχονται», δηλώνει η Ann-Sofie Johansson, Καλλιτεχνική Σύμβουλος της Η&Μ. Το lookbook δημιούργησαν και επιμελήθηκαν οι μακροχρόνιοι συνεργάτες του Jeremy Scott, ο φωτογράφος Marcus Mam και η στυλίστρια Carlyne Cerf de Dudzeele.

hmxmoschino_07.jpg 

 Την μοναδική, γεμάτη ενέργεια συλλογή MOSCHINO [tv] H&M που ξεχωρίζει για όλα τα pop και glamour στοιχεία του οίκου MOSCHINO, την street κουλτούρα και το χιούμορ, φόρεσαν μεταξύ άλλων η drag queen Aquaria – νικήτρια της 10ης σεζόν της εκπομπής RuPaul’s Drag Race.

hmxmoschino_01.jpghmxmoschino_02.jpg 

Ακόμη στο lookbok φωτογραφίζονται οι Amiaya – οι δίδυμες influencers Aya και Ami, η Sakura Bready – βοηθός του Jeremy Scott στη MOSCHINO και ο Pablo Olea – ο καλύτερος φίλος του Jeremy και Επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας στον οίκο MOSCHINO. 

hmxmoschino_03.jpghmxmoschino_06.jpg 

 H H&M έχει δημιουργήσει επίσης για τους χρήστες των Instagram Stories, του Snapchat και του iMessenger μια σειρά από MOSCHINO [tv] H&M giphy stickers, τα οποία θα μπορούν να προσθέσουν στο περιεχόμενο που δημιουργούν. Εκτός από animated λογότυπα και σύμβολα εμπνευσμένα από τη συλλογή, υπάρχουν giphys με τον ίδιο τον Jeremy να μοιράζεται την αγάπη του για τη συλλογή.

hmxmoschino_09.jpghmxmoschino_10.jpghmxmoschino_11.jpghmxmoschino_12.jpg 

Η συλλογή MOSCHINO [tv] H&M θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα παγκοσμίως, καθώς και online μέσα από το hm.com, από τις 8 Νοεμβρίου. 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου