Skip to main content

FASHION NEWS

Ένα sports bra για κάθε είδος άσκησης

Η Reebok δημιουργεί το μόνο sports bra που θα χρειαστείς.


Κέλλυ Νόβακ

«Θα ήθελα πολύ να αισθάνομαι σαν να μην φοράω τίποτα σήμερα», έχεις σκεφτεί πολλές φορές λίγο πριν πας για γυμναστική. Το ίδιο έχω σκεφτεί και εγώ. Και δεν είμαστε οι μόνες. Είναι πολλές οι γυναίκες που θα ήθελαν να υπάρχει ένα πανάλαφρο sports bra το οποίο να νιώθουμε σαν να μην το φοράμε!

Ειδικά, όταν πρόκειται να γυμναστούμε. Ό,τι είδος άσκησης κι αν κάνουμε. CrossFit, yoga, Pilates, spinning, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να νιώθουμε άνετες σε κάθε μας κίνηση. Να μην πονάμε όταν γυμναζόμαστε. Να μην πιέζεται το στήθος αλλά να έχει και την τέλεια στήριξη. Η Reebok μας σκέφτηκε και επαναστατεί. Τι έκανε λοιπόν;

Οι έρευνες της Reebok λένε αυτό που όλες εμείς σκεφτόμασταν τόσο καιρό: το 50% από εμάς αισθάνεται πόνο όταν γυμνάζεται λόγω της πιέσης από το bra. Το 70% φορά λάθος μέγεθος, ενώ το 20% δεν γυμνάζεται, διότι δεν έχει βρει το σωστό sports bra. 

Εδώ, έρχεται η Reebok για να αλλάξει δια παντός όλα όσα είχαμε παρεξηγήσει σχετικά με το sports bra μας. PureMove Bra για να ανακαλύψουν οι fitness enthusiasts την inner... Tomb Raider τους! 

Αλλά θέλεις εξηγήσεις. Το PureMove Bra είναι το μοναδικό sports bra που σε καλύπτει σε όποιο είδος άσκησης κι αν κάνεις. Συνδυάζει απόλυτα καινοτομία και τεχνολογία αφού η Reebok για τον σχεδιασμό του συνεργάστηκε με το Πανεπιστήμιο του Delaware, σε μια σειρά εργαστηριακών μελετών, κατά τις οποίες παρατηρήθηκε διεξοδικά η κίνηση του γυναικείου στήθους μέσα από τη χρήση 54 αισθητήρων. Το PureMove Bra δημιουργήθηκε έπειτα από μελέτη ακόμα και της παραμικρής λεπτομέρειας αυτής της κίνησης.

brapuremovereebok_01.jpg 

Όποιος κι αν είναι ο σωματότυπός σου, το PureMove Bra είναι βέβαιο ότι θα σε... στηρίξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Πλέον, το bra δεν είναι εμπόδιο σε καμία άσκηση. Αντιθέτως το PureMove Bra είναι η λύση και το κλειδί για ν' απολαμβάνεις την άσκηση. 

Το μυστικό της επιτυχίας του κρύβεται στην τεχνολογία Motion Sense Technology που είναι το αποτέλεσμα της επεξεργασίας ενός performance υφάσματος με STF (Sheer Thickening Fluid) - ένα διάλυμα σε μορφή τζελ που παραμένει σε υγρή μορφή σε κατάσταση ακινησίας ή ελαφριάς κίνησης, ενώ μετατρέπεται σε στερεό όταν κινείται σε μεγαλύτερες ταχύτητες.

brapuremovereebok_02.jpg 

Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:

Διάτρητο υλικό που αναπνέει

Το διάτρητο υλικό που βρίσκεται στο μπροστινό και πίσω μέρος του, κρατάει το δέρμα δροσερό, προσφέροντας την (σε κάθε γυναίκα) απαραίτητη άνεση για να εκτελέσει τις ασκήσεις της.

Απόλυτη εφαρμογή

Το μπροστινό σχήμα αποτελείται από panels χωρίς ραφές για να έχεις και την καλύτερη εφαρμογή, αλλά και κίνηση χωρίς περισπασμούς.

Minimal κατασκευή

Αποτελείται από επτά μοναδικά κομμάτια υλικού που αγκαλιάζουν το σώμα και χαρίζουν απόλυτη στήριξη.

Η Reebok είναι της φιλοσοφίας ότι κάθε γυναίκα οφείλει στον εαυτό της να είναι δυναμική, να εξελίσσεται διαρκώς και να μεταμορφώνει τον κόσμο γύρω της. Γι' αυτό και πρωταγωνίστριες της καμπάνιας είναι δυναμικές γυναίκες όπως η Gal Gadot, η Gigi Hadid και η Nathalie Emmanuel. 

bra_01.jpg 

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του bra έγινε στο Παρίσι, όπου influencers από διάφορες χώρες της Ευρώπης  συναντήθηκαν στην Πόλη του Φωτός και απόλαυσαν σε ένα συναρπαστικό διήμερο, γεμάτο trainings και workshops.

Από την Ελλάδα ταξίδεψαν η πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση, η δασκάλα μπαλέτου & barre method instructor Δήμητρα Ζαχοπούλου και η δημοσιογράφος & fitness enthusiast Μαρία Κεφαλά.

Στη συνέχεια, και με την καθοδήγηση της φωτογράφου Ρούλας Ρέβη, οι τρεις τους πήραν τη σκυτάλη από τις πρωταγωνίστριες της παγκόσμιας καμπάνιας και έγιναν τα πρόσωπα της ελληνικής εκδοχής της για τη Reebok Greece – σε λήψεις που έχουν να κάνουν με το πρόγραμμα άθλησης που ακολουθεί η κάθε μία.

Reebok 

Σημαντικό είναι να γνωρίζεις ότι το PureMove Bra έχει μεγάλο εύρος μεγεθών! Είναι διαθέσιμο σε δέκα μεγέθη: XS, XS+, S, S+, M, M+, L, L+, XL, XL+. Για πρώτη φορά ένα sports bra προσφέρει τόσες επιλογές μεγεθών, προσφέροντας την απόλυτη, tailored εφαρμογή.

Τώρα μπορείς να είσαι ήρεμη και ν’ απολαύσεις την γυμναστική σου… to the max! Γιατί μόλις βρήκες το μόνο sports bra που θα φοράς από εδώ και πέρα, κάθε φορά που αθλείσαι!

Για να μάθεις περισσότερα, μπες στο http://fitness.reebok.gr/puremove-bra και αναζήτησέ το στο www.reebok.com/gr και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών.

 

Ακολούθησε τη Reebok στα social media

FB: @ReebokGreece

IG: @ReebookGreece

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;