Skip to main content

FASHION NEWS

Έρχεται η επανάσταση (στα ρούχα σου)

Η συλλογή που θα φέρει ένταση στα καθημερινά σου looks.


Κέλλυ Νόβακ

Είμαι ανήσυχη. Ψάχνω συνέχεια ποιο θα είναι το επόμενο βήμα μου. Αν το όραμα που έχω στο μυαλό μου, μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Θέλω να έχω νέες προοπτικές. Στη ζωή και το στιλ μου. Ειδικά, όσον αφορά τις εμφανίσεις μου. Και όχι απαραίτητα αυτές που κάνω όταν βγαίνω το βράδυ ή όταν πάω σε ένα πάρτι, σε κάποιο επίσημο event. Αλλά στην καθημερινότητά μου.

Υποβιβάζουμε πολλές φορές τις καθημερινές μας εμφανίσεις και τις θεωρούμε «απλές» και αδιάφορες, γιατί απλά τις κάνουμε… κάθε μέρα. Διαφωνώ. Τα καθημερινά μας σύνολα, η προσοχή που συχνά δίνουμε σε αυτά είναι και το κομμάτι που εκφράζει περισσότερο το στιλ μας και τον εαυτό μας, εν μέρει.  

Και καλό είναι, να φοράμε ρούχα που μας το προσφέρουν αυτό. Ένα brand που το κάνει αυτό είναι το Zara. To brand για την νέα του συλλογή, Zara SRPLS ερευνά την χρήση των ενδυμάτων που εμπνέονται από το military στοιχείο στο καθημερινό ντύσιμο, γεγονός που την καθιστά θεμελιώδη για το πώς οι άνθρωποι ντύνονται σήμερα. Υιοθετημένο και, πλέον, εμπνευσμένο από μουσικούς, ηθοποιούς και ακτιβιστές, το χακί και οι στολές, εδώ και δεκαετίες, αποτυπώνουν το ύφος της επανάστασης, όπως επίσης και οι ουδέτεροι τόνοι προσφέρουν ένα πιο ιδιαίτερο στιλ.

zaracollection_01.jpg 

Η ZARA SRPLS συγκεντρώνει όλα αυτά τα κλασσικά αρχέτυπα και τα εξελίσσει σε μια νέα σχεδιαστική ιδέα, νέες statement αναλογίες, σχέδια, χρώματα και αποκλειστικά υλικά σε μία συνεχή εξέλιξη και επέκταση.

Αποτελούμενη από πανωφόρια, πουκάμισα, παντελόνια, υποδήματα και αξεσουάρ, παίρνει αυτά τα αρχέτυπα και τα αναμιγνύει, με νέες statement κατανομές, διακοσμητικά στοιχεία, χρώματα και υφάσματα, όπου εξελίσσεται και επεκτείνεται συνεχώς σε εβδομαδιαία βάση.

Στολές και χακί αποχρώσεις είναι μέρος ενός κώδικα ενναλακτικής κουλτούρας, λαμβάνοντας το ως έναν λευκό καμβά ώστε να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό και ‘’ανεξάρτητο” στιλ. Χρησιμοποιούνται σήμερα από τους Milllenials και Trendsetters ως φυσικός τρόπος έκφρασης.

zaracollection_0103.jpg 

Η συλλογή διαθέτει λεπτομερή πανωφόρια, μπλουζάκια, πλεκτά,  φαρδιά παντελόνια, υποδήματα και διάφορα εξειδικευμένα αξεσουάρ, επίσης περιλαμβάνει straight σιλουέτες και oversize μοτίβα αναμιγνύοντας τα στοιχεία σε ένα ουδέτερο look.

zaracollection_02.jpg 

Βαμβακερά μπλουζάκια και πουλόβερ είναι το βασικό στοιχείο, χρησιμοποιούνται συμπαγή χρώματα, όπως μαύρο και λευκό, σε συνδυασμό με military αποχρώσεις και prints. Τα  κοσμοπολίτικα urban χαρακτηριστικά και το high-end street στιλ είναι επίσης χαρακτηριστικά αυτής της συλλογής.

Βρες την limited edition συλλογή μόνο online στο site της Zara, στις 15 Νοεμβρίου, στις 00.00.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Μαρίνα Σάττι σε μια live διασκευή του «Στης Νάουσας Στο Κάστρο» λίγο πριν την αναχώρησή της για τη Eurovision

Διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube ένα δεύτερο βίντεο από τη σειρά #EurovisionALBM

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου