Skip to main content

FASHION NEWS

Εσύ πώς «φοράς» την αυτοπεποίθησή σου;

Ένα training session με τις adidas Women και την Μάντη Περσάκη στα Cosmos Sport ήταν αρκετό για να βρω την απάντηση.


Κέλλυ Νόβακ

Έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου για να αποκτήσω αυτοπεποίθηση. Ήταν κάτι που δεν είχα ποτέ «έμφυτο» σαν παιδί ή μετέπειτα μεγαλώνοντας. Δεν ξέρω γιατί. Νομίζω μπορεί να είχε να κάνει με τον τρόπο που αντιμετώπιζα η ίδια τον εαυτό μου. Δεν ήμουν πάντα ευχαριστημένη με τα κιλά μου και γενικά πόσο «γερό» ένιωθα το σώμα μου. Δύο πράγματα με βοήθησαν σε αυτό: η γυμναστική και η μόδα. H γυμναστική γιατί με τον τρόπο αυτό κατάφερα να δυναμώσω το σώμα μου, ν’ αυξήσω τις αντοχές μου και να αποκτήσω μια σιλουέτα που με ικανοποιεί, ανεξαρτήτως κιλών. Έπειτα, η μόδα, γιατί μέσα από τα ρούχα και ανακαλύπτοντας το στιλ μου, κατάφερα να εκφραστώ. Να ανακαλύψω ποια είμαι. Να βρω την αυτοπεποίθηση που χρειάζομαι για «εδραιωθώ» σαν γυναίκα. Σαν προσωπικότητα.

1adidaswomenxcosmosport_01.jpg 

Κάθε μέρα πασχίζω γι’ αυτή την αυτοπεποίθηση που άλλες μέρες νιώθω πιο ισχυρή κι άλλες λιγότερο. Για τις «λιγότερο» μέρες φροντίζω να… μπουστάρω τον εαυτό μου με ρούχα που μου προσφέρουν τον δυναμισμό που χρειάζομαι και να κάνω πράγματα που τροφοδοτούν θετικά το εγώ μου.

Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, κατάφερα να συνδυάσω και τα δύο. Οι adidas Women και τα Cosmos Sport δημιούργησαν ένα exclusive workout session και μία μοναδική εμπειρία προπόνησης με την Μάντη Περσάκη.

1adidaswomenxcosmosport_05.jpg 

Συγγνώμη για το spoiler αλλά, η εμπειρία ήταν όντως μοναδική. Και αυτό, γιατί ένιωσα μοναδική. Από το γεγονός ότι το είχαμε την δυνατότητα να προσωποποιήσουμε τα ρούχα μας από την καινούργια συλλογή των adidas Women, μέχρι και την προσοχή που μας έδειξε η Μάντη Περσάκη, every step of the way, κατά την διάρκεια του workout session. 

1adidaswomenxcosmosport_02.jpg 

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: την Τετάρτη οι adidas Women με προσκάλεσαν στο Cosmos Sport στην Αγ. Παρασκευή για να γνωρίσω από «κοντά» τα μοναδικά adidas Bras & Tights που απογειώνουν την απόδοσή μας σε όποιο workout κι αν κάνουμε αναβαθμίζοντας παράλληλο το στιλ μας, αφήνοντας το αποτύπωμα σου στις προπονήσεις σου. Εκεί, μας υποδέχτηκε η adidas παρέα με την ambassador Τόνια Σωτηροπούλου και φυσικά την Μάντη Περσάκη με την οποία γυμναστήκαμε!

1adidaswomenxcosmosport_03.jpg 

Όπως σου είπα, εγώ και μερικές ακόμη καλεσμένες, φορέσαμε τα stylish adidas bra και tights (τα οποία είχαμε την δυνατότητα να προσωποποιήσουμε γράφοντας το όνομά μας ή ό,τι άλλο θέλαμε εμείς!) και γεμίσαμε αυτοπεποίθηση αμέσως! Αυτό είναι και το μότο της συλλογής, η οποία μας «φωνάζει» Wear your Confidence”. Τα ροζ neon γράμματα με το μότο της adidas χαράχτηκαν τόσο έντονα στο μυαλό μου και έβγαλαν απόλυτο νόημα.

1adidaswomenxcosmosport_04.jpg 

Τα ρούχα, η adidas, η Τόνια, η Μάντη όλοι μου (μας) «φώναζαν» το σημαντικό αυτό μήνυμα.

«Φόρα» την αυτοπεποίθησή σου

Και το νιώσαμε ειδικά όταν ξεκίνησε το workout session. Η Μάντη μας έδειξε ασκήσεις stretching που τονώνουν το σώμα –ειδικά αν κάνεις καθιστική δουλειά- και προσφέρουν ενδυνάμωση εκ των έσω, χαλαρώνουν σώμα και νου!

 1adidaswomenxcosmosport_09.jpg

Μετά την απολαυστική γυμναστική, ένιωσα «άλλος άνθρωπος». Είναι αυτή αίσθηση ευεξίας που αισθάνομαι κάθε φορά, μετά την γυμναστική. Σε αυτό βοήθησαν και τα εκπληκτικά smoothies και acai bowls, μεταξύ άλλων, τα οποία τόνωσαν όχι μόνο το σώμα μου και την αυτοπεποίθηση μου! Ένα τόσο γευστικό σνακ είναι ό,τι πρέπει μετά την γυμναστική, χωρίς τύψεις! 

1adidaswomenxcosmosport_10.jpg 

Συζητώντας με την Μάντη, την Τόνια και όλες τις γυναίκες που βρίσκονταν εκεί ταυτίστηκα. Kαι ένιωθα  όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Όλες οι γυναίκες έχουμε ανασφάλειες και όλες χρειαζόμαστε μέσα από την γυμναστική και την μόδα αυτό το boost αυτοπεποίθησης!

1adidaswomenxcosmosport_06.jpg

 

«Εδραιώσου σαν χαρακτήρας, σαν την δυναμική γυναίκα που είσαι», φαντάστηκα να μου λένε. Και ισχύει αυτό. Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός είναι πράγματα που χτίζονται μέρα με την μέρα μέσα μας. Καθημερινά πασχίζουμε γι' αυτά. Και αυτό είναι το εκπληκτικό με την ζωή. Ότι κάθε μέρα καταφέρνουμε να «αναβαθμιστούμε» λίγο παραπάνω. 

1adidaswomenxcosmosport_11.jpg

Ειδικά, όταν έχεις να κάνεις με λαμπερές προσωπικότητες όπως αυτές της Τόνιας και της Μάντη, και brands σαν την adidas και το community των adidas Women, είναι πολύ πιο εύκολο να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου τον στόχο σου. Παρέα με stylish ρούχα που σε εκφράζουν και με ένα workout που απολαμβάνεις, έχεις την αυτοπεποίθηση στο… τσεπάκι σου.

Thank you adidas Women για την σημαντική υπενθύμιση. Αυτό συμβαίνει όταν δημιουργείς μια κοινότητα με δυναμικές γυναίκες…

Ανακάλυψε τη νέα Statement Collection των adidas Women στα καταστήματα COSMOS SPORT Κηφισιάς, Αγίας Παρασκευής και Περιστερίου αλλά και στο www.cosmossport.gr, wear your confidence, θέσε νέους στόχους στην προπόνησή σου και γίνε μέρος του πιο αυθεντικού γυναικείου community!

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε