Skip to main content

FASHION NEWS

H Ελένη Φουρέιρα διαδίδει το μήνυμα της συλλογικότητας

Συνεργάζεται με την Triumph για ένα εμχψυχωτικό τραγούδι!


Κέλλυ Νόβακ

Είναι πολύ σημαντικό και inspiring να βλέπεις brands από τον χώρο της Μόδας, αλλά και καλλιτέχνες να διαδίδουν δύο  μήνυματα: της συλλογικότητας και της ενδυνάμωσης του γυναικείου φύλου. Είναι πολύ σημαντικό να συμβαίνει αυτό, ειδικά στις ημέρες μας, και να επιμένουμε εμείς οι γυναίκες στην ισότητα ανάμεσα στα δύο φύλα.

Αυτό στηρίζουν η Triumph και η Ελένη Φουρέιρα. Ένα brand που έχει αφιερώσει μια ολόκληρη καμπάνια σε αυτό το μήνυμα και μια δημόσια φιγούρα που το πρεσβεύει αυτό μέσα από την εικόνα της.

Η Τriumph λοιπόν, η μεγαλύτερη εταιρεία εσωρούχων παγκοσμίως, και η Ελένη Φουρέιρα, η δημοφιλής ερμηνεύτρια των μεγάλων επιτυχιών, με αφορμή την παγκόσμια πρωτοβουλία #TogetherWeTriumph με επίκεντρο τη στήριξη των γυναικών, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζουν ένα ΝΕΟ τραγούδι με τίτλο TRIUMPH” αφιερωμένο στις γυναίκες που εμπνέουν η μία την άλλη και αλληλοϋποστηρίζονται!

Η Triumph μας καλεί όλους και όλες, να συμμετάσχουμε σε αυτήν την πρωτοποριακή πρωτοβουλία μπαίνοντας τώρα στο www.triumph-song.gr, όπου μπορούμε να αφιερώσουμε το ΝΕΟ τραγούδι “TRIUMPH” που ετοιμάζεται με ερμηνεύτρια την Ελένη Φουρέιρα, σε μια ή περισσότερες γυναίκες τις οποίες θαυμάζουμε και μας εμπνέουν, ενώ παράλληλα θα έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε πλούσια δώρα από την Triumph!

eleniftriumph_01.jpg

Μια υπερτυχερή συμμετοχή θα έχει την ευκαιρία να εμφανιστεί στο music-video του νέου τραγουδιού μαζί με την Ελένη Φουρέιρα, 3 τυχεροί συμμετέχοντες θα έχουν τη χαρά να μοιραστούν το νέο τραγούδι με ενσωματωμένη τη δική τους μοναδική αφιέρωση, ενώ 10 ακόμα συμμετέχοντες θα κερδίσουν από ένα σετ εσωρούχων της επιλογής τους, από την υπέροχη συλλογή της Triumph.

Όπως τονίζουν οι εκπρόσωποι της Triumph, ενός brand που στηρίζει τις γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο δημιουργώντας μοναδικά εσώρουχα και καινοτομίες με γνώμονα τη γυναικεία υπόσταση, η καμπάνια The Triumph Song” και το ΝΕΟ τραγούδι που ετοιμάζεται, στόχο έχει να εξυμνεί τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο και διαδίδει το μήνυμα της συλλογικότητας.

Άλλωστε, το ελληνικό κοινό έχει υποδεχθεί με ενθουσιασμό την πρωτοβουλία “Together We Triumph” που αναδεικνύει τη σημασία της γυναικείας ενδυνάμωσης. Για αυτό και η Triumph αποφάσισε τη δημιουργία ενός τραγουδιού – σταθμό στη γυναικεία συλλογικότητα και αλληλεγγύη, με lady-singer την Ελένη Φουρέιρα.

Websites Triumph: www.triumph.com , www.triumpheshop.gr

Facebook page: @TriumphGR

YouTube channel: @TriumphGreece

Κεντρική φωτό: instagram @foureira

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας