Skip to main content

FASHION NEWS

14 λόγοι να αγοράσεις παπούτσια

Η αγαπημένη σου παρουσιάστρια σου λέει γιατί!



Νομίζω ότι όσες γενιές κι αν περάσουν, οι γυναίκες δεν θα σταματήσουν ποτέ να αγοράζουν παπούτσια!

Όσα κι αν έχουμε στην συλλογή μας, ποτέ δεν είναι αρκετά! Πάντα θα θέλουμε κι άλλα! Και τώρα έχεις 14 ακόμη λόγους για να θέλεις να αγοράσεις κι άλλα!

Για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν, η Μαίρη Συνατσάκη, μας καλεί να ανακαλύψουμε τη νέα συλλογή Mairiboo For Envie Shoes Fall.Winter 2018.19, με ρομαντική punk διάθεση και προτάσεις για όλα τα γούστα!

Αισθησιακές knee high boots εμπνευσμένες από την Belle Epoque, girly γόβες γεμάτες glitter σε ιδιαίτερες αποχρώσεις, rock ankle boots και κλασσικά cowboy booties με μεταλλικές λεπτομέρειες, είναι μόνο λίγες από τις επιλογές της αγαπημένης μας Μαίρης.

MAIRIBOOFORENVIEAW18_01.jpg 

Η ENVIE SHOES, μια από τις πλέον σύγχρονες εταιρείες υποδημάτων στην Ελλάδα, με πολυετή εμπειρία στον χώρο -πάνω από 45 χρόνια-, σεβασμό στις γυναίκες και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα δυνατά, πάντα οικολογικά υλικά, κατάφερε να κάνει ρεκόρ πωλήσεων από την 1η κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας της νέας collection.

MAIRIBOOFORENVIEAW18_02.jpg 

Η επίσημη παρουσίαση της νέας συλλογής Φθινόπωρο-Χειμώνας 18/19, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στο νέο εστιατόριο του chef Γιώργου Παπακώστα Vittoria Gati, σε ένα άκρως εορταστικό cocktail party. Η Μαίρη Συνατσάκη υποδέχθηκε φίλους, συνεργάτες και fashion influencers φορώντας το αγαπημένο της σχέδιο Carrie από τη συλλογή που φέρει τη δική της υπογραφή!

MAIRIBOOFORENVIEAW18_03.jpgMAIRIBOOFORENVIEAW18_04.jpgMAIRIBOOFORENVIEAW18_05.jpgMAIRIBOOFORENVIEAW18_06.jpg 

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων οι Τζωρτζίνα Λιώση, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Έλενα Χριστοπούλου, Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ράνια Θρασκιά, καθώς και προσωπικότητες από το χώρο της μόδας όπως Χρυσιάνα Ανδριοπούλου, Έβελυν Καζατνζόγλου, Κατερίνα Ευαγγελινού και Βασιλική Ρούσσου. Φυσικά από το πλευρό της Μαίρης δεν έλειψαν οι κολλητοί της φίλοι Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κατρίνα Τσάνταλη και Σπύρος Σαμοΐλης.

MAIRIBOOFORENVIEAW18_07.jpg 

Βρες τα καινούργια 14 σχέδια της νέας συλλογής Mairiboo For Envie, σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και online στο envieshoes.gr και στο buyaboo.gr.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ