Skip to main content

FASHION NEWS

‘90s fever: Το runner παπούτσι που θα εκφράσεις την ταυτότητα σου

Η Reebok Classic φέρνει αέρα 90s με το Pyro Mid sneaker!


Κέλλυ Νόβακ

Αγαπώ τα ‘90s. Τι να σου πω; Από τις σειρές που παιζόντουσαν τότε, τις ταινίες (Ethan Hawk σ’ αγαπώ) και φυσικά τη μόδα της δεκαετίας.

Υπήρχε μια αθωότητα στα looks του ’90 και κυρίως μια τρομερή ανάγκη να εκφραστούμε κάτι που νοσταλγώ συχνά. Γι’ αυτό και υπάρχουν στις εμφανίσεις μου πάντα στοιχεία από την μόδα του ’90!

Αν κάτι χαρακτήριζε την δεκαετία του ’90 ήταν η ωδή στην αθλητική μόδα. Από τα ‘80s ξεκίνησε αυτή η «τάση» ουσιαστικά και, θριάμβευσε την επόμενη δεκαετία.

Ένα από τα brands που αγαπήσαμε όλα τα «’90s kids» ήταν η Reebok Classic. Το brand είχε κυκλοφορήσει την εποχή εκείνη μερικά από τα πιο iconic sneakers στην ιστορία των… sneakers!

Τα καλά νέα λοιπόν; Για τη σεζόν SS19, η Reebok Classic μας γυρνάει στα 90s, λανσάροντας τη νέα της καμπάνια «Feel the Burn». Η νέα καμπάνια, μας ταξιδεύει στη δεκαετία που ξεχώρισε για το iconic fashion style. Στα ‘90s, σαν νέοι δεν φοβόμασταν να ξεπερνούμε τα όρια, με το «τίμημα» να εκφράσουμε την ταυτότητά. Η καμπάνια «Feel the Burn» εκφράζει αυτή την έκρηξη δημιουργικότητας εκείνης της δεκαετίας.

reebokofffoot_01.JPG 

Μέσα σε ένα παλιό βίντεο κλαμπ, η Reebok Classic φωτογραφίζει και μας συστήνει το Pyro Top Fashion Launch.  Ο συνδυασμός λευκού και μαύρου με ροζ λεπτομέρειες και λευκού με κίτρινο και ροζ, συνθέτουν τις νέες αποχρώσεις του Pyro, αναδεικνύοντας σταθερά την απαράμιλλη και πολύχρωμη κληρονομιά της Reebok Classic.

reebokofffoot_02.jpg 

Το runner, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1992 και με το ανατρεπτικό του σχέδιο,  συνεχίζει να προσφέρει στιλιστική ελευθερία σε όποιον το φοράει, αναδεικνύοντας το retro sports στιλ.  Το Pyro, γνωστό για τον λεπτομερή κυκλικό σχεδιασμό του, υπήρξε ένα από τα πρώτα μοντέλα παπουτσιών των 90s, που σύστησαν στο ευρύ κοινό την τεχνολογία Hexalite.

reebokofffoot_03.jpg 

Η νέα έκδοση του παπουτσιού, μεταφέρει τη νοσταλγική διάθεση εκείνης της εποχής στο σήμερα, προτρέποντας όλους όσους επιλέγουν να το φορέσουν,  να ξεφύγουν από τα όρια.

Αναζήτησε το νέο Pyro από τις 12.12.2018 στα καταστήματα Attica και Sneaker Cage και ηλεκτρονικά στο reebok.com/gr.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.