Skip to main content

FASHION NEWS

Η Rita Ora συνεργάζεται με τον Giuseppe Zanotti

Θα σχεδιάσει την δική της σειρά παπουτσιών!


Κέλλυ Νόβακ

Για την Rita Ora, η μόδα είναι μέρος της ζωής. Για την ίδια, το στιλ της πάνω και εκτός σκηνής φαίνεται να είναι το ίδιο εκρηκτικό. Η σταρ επιλέγει αρκετά θεατρικού ύφους κοστούμια για τις performances της, αλλά και για την καθημερινή της ζωή –εν μέρει τουλάχιστον.

Όταν λοιπόν, ο Giuseppe Zanotti σχεδίασε παπούτσια αποκλειστικά για την σταρ, για την τελευταία της περιοδεία, αυτό ουσιαστικά προμήνυε την επερχόμενη συνεργασία τους.

Η Ora θα συνεργαστεί με τον εν λόγω θρυλικό σχεδιαστή παπουτσιών, μετατρέποντας τα custom made παπούτσια που της δημιούργησε για την τουρνέ της σε πιο everyday-καθημερινά σχέδια.

Η capsule συλλογή θα κυκλοφορήσει μέσα στον μήνα, περιλαμβάνοντας γόβες στιλέτο, μπότες πάνω από το γόνατο, slide παντόφλες όλα τα οποία θα έχουν κουβανέζικες επιρροές και φυσικά την χαρακτηριστική μαξιμαλιστική αισθητική της Ora.

Το βασικότερο στοιχείο στα παπούτσια της Ora; Η άνεση. Η Ora έχει μια συλλογή με αθλητικά παπούτσια με πάνω από 500 ζευγάρια παπούτσια. Όλα τα παπούτσια της αγοράζει μόνο και εφόσον μπορεί να χορέψει ή να τρέξει με αυτά.

«Κάποια στιγμή θα ήθελα να σχεδιάσω ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια με τον Zanotti». Ο σχεδιαστής είναι ανοιχτός στην ιδέα. «Όταν δουλεύεις με κάποιον, γράφεις ένα νέο κεφάλαιο. Αυτό είναι το πρώτο. Τελειώσαμε το κεφάλαιο, αλλά όχι το βιβλίο».

Αυτή δεν είναι το πρώτο εγχείρημα της Rita Ora στον χώρο της μόδας. Η σταρ είχε συνεργαστεί το 2014 με τα adidas originals σε συλλογές ρούχων και sneakers.

Κεντρική φωτογραφία: instagram @giuseppezanotti

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.