Skip to main content

FASHION NEWS

Τα πολυτελή αξεσουάρ που ονειρεύεσαι τώρα να αποκτήσεις

Ένα εμβληματικό όνομα, συνυφασμένο με τη διαχρονικότητα, την κομψότητα και την πολυτέλεια στο ντύσιμό μας...


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Ο συνεχής πειραματισμός του ιταλικού οίκου TOD'S με πολυτελή δέρματα, αφηγείται μία ιστορία της ιταλικής ομορφιάς και εξαίρετης δεξιοτεχνίας. Το ανδρικό και το γυναικείο στοιχείο εναλλάσσονται με το εμβληματικό στυλ του οίκου παραπέμποντας σε έναν εύθυμο και μοντέρνο τρόπο ζωής. Μια κομψή γκαρνταρόμπα, για ιδιαίτερες εμφανίσεις και άψογο στυλ παντού και πάντα, τόσο για τα Σαββατοκύριακα όσο και για την έντονη καθημερινότητα.

23.TOD'S_SS19_18-0.jpg

 

Τεχνίτες απαράμιλλης δεξιοτεχνίας έχουν επεξεργαστεί στο χέρι τα καλύτερα δέρματα, μέσα σε ένα δημιουργικό εργαστήριο, ούτως ώστε να αναδείξουν την ανεπιτήδευτη κομψότητα που πρεσβεύει το brand. Η  υψηλή ποιότητα και ευελιξία του δέρματος αναδεικνύονται κατά την επεξεργασία του, όταν οι κοφτερές εμβληματικές του άκρες μετατρέπονται σε ανάλαφρα φτερά, χαρίζοντας στα μοκασίνια, τα σανδάλια και τα Gommino loafers μια αέρινη κίνηση.  

 

11.TOD'S_SS19_09-0.jpg 

Υποδήματα
Τα υποδήματα της καλοκαιρινής συλλογής αποτελούν την απόλυτη έκφραση αυτοπεποίθησης και ήρεμης θηλυκότητας, με τις νέες πολυτελείς πινελιές να οδηγούν κάθε βήμα σε ένα σαγηνευτικό ταξίδι.  Τα εντυπωσιακά κρόσσια των προηγούμενων σεζόν μετατρέπονται σε φτερά χαρίζοντας στα σανδάλια και τα Gommino loafers μια ρομαντική αίσθηση.   
Κεντητές λεπτομέρειες και μεγάλες φούντες υπογραμμίζουν την αίσθηση πολυτέλειας στα καλοκαιρινά μοκασίνια με σόλα από σπάγκο και στα Gommino, ενώ το DoubleT από δέρμα σε δύο χρωματικούς τόνους, σφραγίζει τη διαχρονική κομψότητα των σανδαλιών.  

 

05.TOD'S_SS19_04-0.jpg

 

 18.TOD'S_SS19_15-0.jpg

 

Τσάντες

Buckets
Οι νέες τσάντες παραπέμπουν στη σύγχρονη σελοποιία και χάρη στο DoubleT μαγνητίζουν τα βλέμματα με τις απαλές και απροσδόκητες γραμμές τους.  

 

22.TOD'S_SS19_23-0.jpg

 

D-Bag
Η εμβληματική τσάντα του οίκου Tod’s παρουσιάζεται σε μια σύγχρονη εκδοχή της, τόσο ως προς την κατασκευή, όσο και ως προς τις αναλογίες της.  Μια νέα ερμηνεία που χαρίζει σύγχρονη κίνηση σε ένα ήδη εντυπωσιακό στυλ.  

 

29.TOD'S_SS19_27-0.jpg  

 

ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ: Tod’s Boutique, Βουκουρεστίου 13, Αθήνα 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς