Skip to main content

FASHION NEWS

Game Of Thrones: Stay Fan... και περιπάτει!

Η adidas ανακοινώνει τη συνεργασία της με το GAME OF THRONES® και παρουσιάζει έξι συλλεκτικά παπούτσια εμπνευσμένα από τη θρυλική σειρά


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Τα αγαπημένα αθλητικά παπούτσια των runners  Ultraboost, μπαίνουν σε νέες περιπέτειες. 

Η adidas ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη θρυλική τηλεοπτική σειρά Game of Thrones, λίγο πριν την έναρξη της όγδοης και τελευταίας σεζόν. Η συλλογή περιλαμβάνει έξι limited-edition running παπούτσια Ultraboost, εμπνευσμένα από τους οίκους των Επτά Βασιλείων και των φυλών πέρα από Το Τείχος. Ο σχεδιασμός και οι λεπτομέρειες του κάθε παπουτσιού αντιστοιχούν στα χρώματα και στα εμβλήματα των οίκων του Game of Thrones.

ADIDAS_GOT21729.jpgNightsWatch_3x2_Batch_V03_16.jpg

Η  θρυλική τηλεοπτική σειρά του HBO®, Game of Thrones, η οποία από την πρώτη της προβολή το 2011, επαναπροσδιόρισε τις τηλεοπτικές συνήθειες παγκοσμίως και συνέδεσε απόλυτα την ποπ κουλτούρα με τον κόσμο του Westeros. Τώρα, εν όψει της όγδοης και τελευταίας σεζόν του Game of Thrones, η adidas μεταφέρει τους θρυλικούς οίκους και χαρακτήρες του Westeros σε μια συλλεκτική σειρά. Το κάθε παπούτσι της φέρει τα χαρακτηριστικά, τα χρώματα και τις λεπτομέρειες των ηρώων που εκπροσωπεί.

Stark_3x2_Batch_V01_16.jpgTargaryenW_3x2_Batch_V03_1.jpg

Τα παπούτσια έχουν διακριτές αναφορές στις διάφορες φυλές του Westeros, όπως τα σύμβολα και τα εμβλήματα των οίκων στη γλώσσα και στη φτέρνα. Επίσης, χρησιμοποιούνται μοτίβα εμπνευσμένα από τη σειρά για να δώσουν έντονα και ξεχωριστά χρώματα στα μοντέλα adidas x Game of Thrones Ultraboost της συλλογής, συνδυάζοντας τεχνολογία κορυφαίων επιδόσεων με εντυπωσιακή αισθητική.

Lannister_3x2_Batch_V01_1.jpg 

Τα Ultraboost της συλλογής ενσωματώνουν το κορυφαίο υλικό BOOST στην ενδιάμεση σόλα, για απεριόριστη επιστροφή ενέργειας, προσφέρουν άψογη υποστήριξη στη φτέρνα, ενώ το σώμα τους είναι φτιαγμένο με την τεχνολογία Primeknit για ελαχιστοποίηση του βάρους τους.

Είναι ήδη διαθέσιμα αποκλειστικά στο adidas.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα  

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

FASHION NEWS

Μόδα και οικολογική ευαισθητοποίηση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Tips για να καταναλώνεις λιγότερο νερό στη φροντίδα των ρούχων σου

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς