Skip to main content

FASHION NEWS

Η Reebok γιορτάζει το iconic classic παπούτσι της

Η απλότητα είναι διαχρονική!


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, τα Reebok Classics τιμούν το Club C, το περίφημο sneaker των 80s που παραμένει μέχρι και σήμερα βασικό streetwear κομμάτι. 

Με εργονομική σχεδίαση και λιτά μοντέρνα γραμμή, η κομψή αισθητική του Club C αψηφά τις εποχές και τη μόδα και μεταμορφώνεται αβίαστα ώστε να αντανακλά την προσωπικότητα αυτών που το φορούν. Σχεδιασμένο αρχικά ως ένα παπούτσι τένις, το Club C ξεπέρασε τα όρια της κατηγορίας των αθλητικών, αψηφώντας τις προσδοκίες, για να γίνει σύμβολο του στιλ.

 

 

Οι αληθινοί θρύλοι δεν αυτοπροσδιορίζονται. Δημιουργούνται διαχρονικά, με το πέρασμα των δεκαετιών, ξεπερνώντας γενιές, φύλα, κουλτούρες και κοινωνικές τάξεις! Το Club C είναι ένα sneaker για κάθε μέρα, για όλους. Το στιλ του αποτυπώνεται από το γήπεδο στον δρόμο, από το στούντιο στη σκηνή, από τα κομμωτήρια στα υπόγεια.

 

https://www.instagram.com/p/BwSZDooAbxl/

 

Το 2019 είναι η στιγμή του «Respect the Icons». Μια στιγμή τιμής για το Club C και τους ανθρώπους που πάνε ενάντια στο ρεύμα χωρίς όρια – που επαναπροσδιορίζουν το νόημα του κλασικού για τον εαυτό τους.Μια επιβλητική σειρά εικόνων ξετυλίγουν την ιστορία πίσω από το Club C και τα icons που διαμόρφωσαν το status του. 

 

Reebok Back Where We Started WEB GENERIC 60 031919 YRKR0159100H.mov.00_01_04_06.Still012.jpg

 

Επιπλέον, η Reebok παρουσιάζει το Club C στη νέα τολμηρή καμπάνια «Sport The Unexpected», τιμώντας αυτούς που αψηφούν τις συμβάσεις και προκαλούν το κατεστημένο – αυτούς που πάντα ξαφνιάζουν. Ως μέρος της καμπάνιας, το Club C παρουσιάζεται στη μικρού μήκους ταινία «Back Where We Started», στην οποία η πρωταγωνίστρια προσκαλεί τον θεατή να γυρίσει πίσω στον χρόνο και να εξερευνήσει την πλούσια κληρονομιά της Reebok. To ολόλευκο Club C, μοντέρνα κλασικό, τοποθετείται ανάμεσα στους μύθους του παρελθόντος και του παρόντος! 

 

Reebok Back Where We Started WEB GENERIC 60 031919 YRKR0159100H.mov.00_00_32_23.Still005.jpg  

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε