Skip to main content

FASHION NEWS

Οι ΜΙ-RŌ στο resort

Σε συνεργασία με πολύ γνωστή εταιρεία


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Η Sugarfree, μία ελληνική εταιρεία στον χώρο του swimwear και της ένδυσης, ανακοινώνει την αποκλειστική συνεργασία της με το σχεδιαστικό δίδυμο MI-RŌ, Δημήτρη Μαστρόκαλο και Γιάννη Ράπτη. Οι κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές θα υπογράψουν limited edition collections ξεκινώντας με μια εντυπωσιακή resortwear συλλογή γι' αυτό το καλοκαίρι.

 

Η πρώτη συλλογή MI-RŌ loves Sugarfree διαθέτει cosmopolitan αισθητική και φιλοδοξεί το φετινό καλοκαίρι να σε ταξιδέψει.

Κύριο χαρακτηριστικό των δημιουργιών είναι η έμφαση στο χρώμα, οι ζωηρές αποχρώσεις και οι λαμπερές λεπτομέρειες. Επιπλέον τα exotic μοτίβα δημιουργούν μοναδικές εμφανίσεις με φόντο το εκθαμβωτικό λευκό του ελληνικού καλοκαιριού.

 

MiRoLovesSugarfree (2).jpg MiRoLovesSugarfree (4).jpgMiRoLovesSugarfree (3).jpg 

Ενσωματώνοντας πάντα το στοιχείο της θηλυκότητας -για το οποίο φημίζονται- οι σχεδιαστές δημιούργησαν δυναμικές σιλουέτες, κομψές και αισθησιακές συγχρόνως, με έξυπνα κοψίματα που κολακεύουν το γυναικείο σώμα και αναδεικνύουν τα δυνατά του σημεία. 

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί αυτή η συνεργασία με την Sugarfree μας έδωσε την ευκαιρία να εμπνευστούμε από την κοσμοπολίτική αύρα του ελληνικού καλοκαιριού και να δημιουργήσουμε πάνω σε ένα νέο για εμάς, αλλά αγαπημένο των γυναικών, κομμάτι της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Eίναι η πρώτη φορά που υπογράφουμε την δική μας συλλογή μαγιό. Και αποδεχθήκαμε αυτή την πρόκληση με ενθουσιασμό!  Ανυπομονούμε να δούμε τις γυναίκες να τα φορούν στις παραλίες, στα πάρτι, στις εξορμήσεις τους" δήλωσαν οι σχεδιαστές.

 

MiRoLovesSugarfree (1).jpg

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός