Skip to main content

FASHION NEWS

Ελληνικός οίκος υψηλής ραπτικής στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue

Είναι αδιαμφισβήτητα τιμητικό...


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Η ομάδα της βρετανικής VOGUE βρέθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ατελιέ της Σίλια Κριθαριώτη πριν λίγο καιρό, για ένα ειδικό αφιέρωμα μόδας που θα κυκλοφορήσει με το τεύχος Ιουνίου! Το top model Joan Smalls φωτογραφήθηκε με τα περίτεχνα φορέματα της συλλογής “Cirque des Couleurs” μαζί με την ομάδα του ατελιέ. Ο φωτογράφος Sean Thomas, η στυλίστρια Dena Giannini, η make up artist Jenny Coombs, o Jair stylist Ryan Mitchell και ο βοηθός Maxime La δημιούργησαν τις ιδανικές συνθήκες: η εκρηκτική Joan Smalls φωτογραφίζεται με δημιουργίες Celia Kritharioti Couture. Ιδιαιτέρως συγκινητική ήταν η στιγμή που προσκάλεσαν τις μοδίστρες και τις κεντήστρες του oίκου για τη φωτογραφία που τελικά επιλέχτηκε για το θρυλικό περιοδικό.

 

 JOAN SMALLS WITH THE CELIA KRITHARIOTI TEAM 2.jpgJOAN SMALLS WITH THE CELIA KRITHARIOTI TEAM 3.jpg  

 

Oι φαντασμαγορικές δημιουργίες του οίκου, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον του ξένου τύπου, με κολοσσούς όπως ELLE UK, HARPER’S BAZAAR, VOGUE να τις εξυμνούν σε δεκάδες αφιερώματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτέλεσε το νυφικό με τα μπαλόνια, που έκλεισε το show “Cirque des Couleurs” στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, το οποίο έκανε το γύρο του κόσμου ως το απόλυτο “wedding look”.


H Celia Kritharioti με την ομάδα της, δημιουργούν κάθε χρόνο χειροποίητες δημιουργίες που μοιάζουν βγαλμένες από όνειρο, με αιθέρια υφάσματα και όμορφα χρώματα, διεκδικώντας δικαίως μια θέση στον κόσμο της υψηλής ραπτικής. Οι συλλογές του οίκου αποτελούν ύμνο για τη γυναίκα, δίνοντας κίνηση και δυναμισμό στο κάθε τους βήμα, κάτι που γίνεται φανερό σε όλες τις επιδείξεις του στις εβδομάδες μόδας.

 

  JOAN SMALLS WITH THE CELIA KRITHARIOTI TEAM.jpgJOAN SMALLS.jpg


 

 

 

 

 

 

 


 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30