Skip to main content

FASHION NEWS

Believe in your beauty: Τα μαγιό είναι για όλες!

Στη γυναικεία ομορφιά δε χωράνε περιορισμοί και ταμπέλες


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Swimwear Collection
Τα πιο trendy μαγιό για τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις δημιούργησε η Parabita για αυτό το καλοκαίρι. Η πλούσια συλλογή μαγιό είναι ειδικά σχεδιασμένη για να αγκαλιάζει και να αναδεικνύει τις γυναικείες καμπύλες. Περιλαμβάνει υπέροχα χρώματα που τονίζουν το ηλιοκαμένο δέρμα, φρέσκα τροπικά μοτίβα που τραβούν τα βλέμματα αλλά και animal prints που είναι η #1 τάση της σεζόν!
Δημιουργήστε το τέλειο beach look επιλέγοντας το μπικίνι ή το ολόσωμο μαγιό που ταιριάζει στο σώμα σας. Όλα τα μαγιό της Parabita ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα στο ύφασμά τους αλλά και για την ελκυστική τιμή τους. 
Δημιουργήστε τα δικά σας looks συνδυάζοντας σλιπάκι και top και μάλιστα στο νούμερο που σας ταιριάζει ακόμα και αν αυτό είναι διαφορετικό για το επάνω η το κάτω μέρος.
Όλα τα μαγιό της Parabita για το Καλοκαίρι 2019 προδιαθέτουν για ξέγνοιαστες διακοπές!

 

parabita_ss_19_swimwear_and_ocean_breeze_collections__1_.jpg

 

parabita_ss_19_swimwear_and_ocean_breeze_collections__3_.jpg

 


Ocean Breeze Collection
Το Καλοκαίρι είναι προ των πυλών, και το Resort Wear κυριαρχεί από την πόλη, τις μικρές αποδράσεις του Σαββατοκύριακου έως τις διακοπές μας δίπλα στη θάλασσα. Τα ρούχα γίνονται πιο αέρινα, τα εμπριμέ πιο δροσερά και το ύφος νεανικό και ανέμελο. 
Φούξια και μπλε indigo είναι τα κυρίαρχα χρώματα της συλλογής, τυπώματα tie & dye και ρίγες που θυμίζουν τη ζωή στο νησί! Η συλλογή περιλαμβάνει ανάλαφρα ενδύματα, παντελόνες, καφτάνια, φορέματα καθώς και βερμούδες και φούστες. Οι σιλουέτες είναι άνετες και χαλαρές σε βαμβακερές αλλά και λινές επιλογές. Η συλλογή Ocean Breeze της Parabita για το φετινό καλοκαίρι κλέβει τις εντυπώσεις. 

 

parabita_ss_19_swimwear_and_ocean_breeze_collections__4_.jpg

Κάθε γυναίκα είναι μοναδική και έτσι αντιμετωπίζεται από την Parabita. H φιλοσοφία του “Believe in your beauty” αποτυπώνει αυτή ακριβώς τη μοναδικότητα. Απευθύνεται στη σύγχρονη, μοντέρνα γυναίκα με καμπύλες που αναζητά κορυφαία ποιότητα, τέλεια εφαρμογή και σχέδια που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα της από το πρωί έως το βράδυ. Γι’ αυτό η Parabita και το πάθος της για τη μόδα, αποτελεί εδώ και χρόνια τον απόλυτο plus size fashion προορισμό.
Κάθε συλλογή της Parabita, σχεδιάζεται με βάση τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, προσφέροντας ευρεία γκάμα επιλογών σε προσιτές 

 

parabita_ss_19_swimwear_and_ocean_breeze_collections__2_.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Naomi Campbell κατακτά το Μουσείο Victoria & Albert με μια αναδρομική έκθεση αφιερωμένη στην ίδια

Το απόλυτο supermodel των ‘90s είναι το πρόσωπο που θα τιμήσει το V & A με μια πλούσια έκθεση με τίτλο NAOMI

FASHION NEWS

Η Kim Kardashian επιστρατεύει τους κλώνους της στην πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση της SKIMS

Η απόλυτη celebrity πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του brand της, έχοντας στο πλευρό της τους κλώνους της!

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.