Skip to main content

FASHION NEWS

Κάννες 2019: Ζούμε μεγάλες στιγμές!

Το 72ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες βρίσκεται σε εξέλιξη και έχω ήδη κορυφαίες στιγμές να σου αναφέρω! 


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Προσελκύοντας όλα τα βλέμματα των media παγκοσμίως, καθώς το κόκκινο χαλί που οδηγεί στο Palais de Festivals, έχει την τιμητική του, σπουδαίοι εκπρόσωποι του κινηματογράφου, καταξιωμένοι ηθοποιοί, μοντέλα και icons της σύγχρονης μουσικής σκηνής ταξίδεψαν στη Γαλλική Ριβιέρα, με σκοπό να απολαύσουν τις πρεμιέρες των ταινιών τους και να διεκδικήσουν μια πιθανή βράβευση.

ΣΤΙΓΜΗ #1 ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ

Τόνια Σωτηροπούλου και Κώστας Μαραβέγιας στο red carpet των Καννών!

Η Τόνια κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, περπατώντας στο κόκκινο χαλί και επιλέγοντας ένα ξεχωριστό φόρεμα στο χρώμα της σαμπάνιας, δημιουργίας του σχεδιαστικού ελληνικού διδύμου ΜΙ-RO. Στο πλευρό της, όπως πάντα, ο αγαπημένος της Κωστής Μαραβέγιας, ο οποίος εντυπωσίασε με τη σειρά του, ντυμένος με ένα κομψό μαύρο tuxedo. Οι δύο τους έδωσαν ελληνικό «χρώμα» στον γαλλικό νότο.

 

GettyImages-1149909811.jpg

tonia-maravegias.jpg

 

ΣΤΙΓΜΗ #2 ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ

Ο Γιώργος Λάνθιμος παρέα στο κόκκινο χαλί με την Νικόλ Κίντμαν! Ο Έλληνας σκηνοθέτης, αποτελεί βασικό μέλος της κριτικής επιτροπής του Φεστιβάλ, ανέδειξαν την εικόνα της χώρας μας στις φετινές Κάννες. Το The Killing of a Sacred Deer ή ελληνιστί  «Η δολοφονία του ιερού ελαφιού»  του Γιώργου Λάνθιμου είχε αναγγγελθεί ως φαινόμενο από τους κριτικούς. Βέβαια, η προβολή της ταινίας προκάλεσε χειροκροτήματα αλλά και σφυρίγματα αποδοκιμασίας. Κυρίως άφησε αμήχανους τους περισσότερους θεατές απέναντι σε μια ταινία «τρελή, η οποία φτάνει σε επίπεδα Κιούμπρικ ψυχρότητας και ακρίβειας», όπως γράφει το σάιτ The Wrap.

 

kidmankannes1.jpg

 

ΣΤΙΓΜΗ #3 ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ

O βετεράνος ηθοποιός Alain Delon μπορεί να δίχασε με τις δηλώσεις του περί βίας κατά των γυναικών και ομοφυλοφιλίας, ωστόσο, την Κυριακή κατάφερε τελικά να παραλάβει την ύψιστη τιμητική διάκριση του Φεστιβάλ, τον Χρυσό Φοίνικα. Με δάκρυα στα μάτια, αποδέχθηκε το βραβείο, ενώ μια ολόκληρη αίθουσα, σηκώθηκε όρθια, χειροκροτώντας τον. Ευχαριστώντας τον κόσμο και κρατώντας στα χέρια του το βραβείο για τη συνολική προσφορά του στον κινηματογράφο είπε: «Για μένα, αυτή η διάκριση δε σηματοδοτεί μόνο το τέλος της σταδιοδρομίας μου, αλλά και το τέλος της ζωής μου. Όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά, μου είπαν ότι, είναι πολύ δύσκολο να κάνεις αυτή τη δουλειά για πολλά χρόνια. Εγώ το κατάφερα όμως, κάνοντάς την για εξήντα δύο ολόκληρα χρόνια. Το πιο δύσκολο είναι να αποχωρείς, αλλά δε θα μπορούσα να φύγω χωρίς να σας πω ευχαριστώ».

 

AP_19139678451514.jpg

AP_19139679727121.jpg

 

ΣΤΙΓΜΗ #4 ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ

Kορυφαία επίσης στιγμή της βραδιάς πραγματοποιήθηκε όταν οι δύο μεγάλοι αστέρες, Brad Pitt και Leonardo DiCaprio φωτογραφήθηκαν ο ένας δίπλα στον άλλον, περπατώντας σ' ένα από τα πιο λαμπερά red carpets στον κόσμο. Τα λόγια περιττά για αυτούς τους δύο... Οι δυο σταρ προκάλεσαν ντελίριο στο φεστιβάλ πλάι πλάι με τα σμόκιν και τα παπαιγιόν τους, εκτοξεύοντας τον ενθουσιασμό μας! Μετά το διαζύγιό του με την Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ κάνει πολύ επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις και αυτή ήταν επίσης η πρώτη του φορά στις Κάννες μετά από επτά χρόνια. Παρέα τους επίσης η Μαργκότ Ρόμπι και ο Ταραντίνο.

 

Brad-Pitt-Leonardo-DiCaprio-Cannes-Film-Festival-2019.jpg

once5.jpg

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

CELEBS

Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Απόδραση στα Ιωάννινα για το ζευγάρι

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η ηθοποιός

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;