Skip to main content

FASHION NEWS

Αυτή η φωτογράφηση μάς αποδεικνύει ότι το... photoshop είναι περιττό!

Η φυσική Kate Moss.


Κέλλυ Νόβακ

Μετά την καμπάνια της Celine με την Daria Werbowy όπου πόζαρε χωρίς make up, βλέπουμε και το θρυλικό μοντέλο Kate Moss να συνεχίζει αυτή την «μόδα» του “all natural style”, με την πρόσφατη φωτογράφησή της στο περιοδικό Vogue Italia. Θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι η ομορφιά πηγάζει από «μέσα» (στην συγκεκριμένη περίπτωση και... απ' έξω), η Kate Moss φαίνεται ότι δεν φοβάται για άλλη μια φορά στην καριέρα της να προκαλέσει θετικά και να πάρει ρίσκα!

Για την φωτογράφηση αυτή λοιπόν, την οποία έχει αναλάβει ο Peter Lindbergh, η Moss δεν δέχεται καμία ψηφιακή επεξεργασία στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες, αποδεικνύοντας ότι τα 40 της...ταιριάζουν.

Στο παρελθόν έχουμε δει φωτογραφήσεις, καμπάνιες και εξώφυλλα που έχουν δεχτεί υπερβολική επεξεργασία ακόμη και σε περιπτώσεις που δεν χρειαζόταν (βλ. την Kate Winslet στο εξώφυλλο της Vogue το 2011), με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αντιδράσεις. Απ’ ότι φαίνεται η «μόδα» του photoshop πρόκειται να ξεπεραστεί, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα!

kate_1.jpg

kate_2.jpg

kate_3.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα