Skip to main content

FASHION NEWS

O Peter Dundas είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Roberto Cavalli

Θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κοινού;


Κέλλυ Νόβακ

Μετά από τις πολλές φήμες για το ποιος θα είναι ο νέος creative director για τον οίκο Roberto Cavalli, τελικά πριν λίγες μέρες επιβεβαιώθηκε ότι ο Peter Dundas θα είναι αυτός που θα αναλάβει την πολυπόθητη θέση.

Ο σχεδιαστής, ο οποίος έχει στο παρελθόν αναλάβει αντίστοιχα καθήκοντα για τον οίκο Emilio Pucci, βλέπει την καριέρα του να «εκτοξεύεται» με την νέα του θέση. Αυτή δεν είναι η πρώτη του επαφή με τον οίκο, καθώς για 3 χρόνια ο ίδιος είχε εργαστεί ως chief designer, στις αρχές του 2000.

Πηγές αναφέρουν ότι το ντεμπούτο του στον οίκο θα είναι τον Σεπτέμβρη στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου και ο ίδιος θα αναλάβει τον σχεδιασμό των ready-to-wear γυναικείων και αντρικών συλλογών καθώς και των αξεσουάρ.  

Ο Dundas είναι γνωστός για την «αγάπη» του προς τα prints, τα έντονα χρώματα αλλά και την «γκλαμουριά» στα ρούχα, κάτι που χαρακτηρίζει απόλυτα την αισθητική του Roberto Cavalli.

«Η επιλογή του Peter Dundas έγινε με την λογική ότι θα εξελίξει ένα ύφος που συνδυάζει το glamour, την παράδοση αλλά και την πρωτοτυπία, στοιχεία τα οποία αναγνωρίζονται παγκοσμίως ως σήμα κατατεθέν του Cavalli, από την γέννηση του οίκου», δήλωσαν οι Roberto και Eva Cavalli. 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30