Skip to main content

FASHION NEWS

Fashion Room Service XXL Edition: Το πάρτι που συγκέντρωσε όλη την Αθήνα σε 3 μέρη

Το μεγαλύτερο fashion party της σεζόν!


Κέλλυ Νόβακ

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Απριλίου, η εκδήλωση The Fashion Room Service. Η δημιουργική ομάδα του περιοδικού OZON Raw διοργάνωσε για μια ακόμη φορά τον μεγαλύτερο «περίπατο μόδας» στο κέντρο της Αθήνας, ενώνοντας στον χάρτη τρία ξενοδοχεία: το Fresh Hotel, το Grecotel Pallas Athena και το City Circus Hostel τα οποία φιλοξένησαν σχεδιαστές και brands από τον ευρύτατο χώρο της μόδας και του art & design.

Περισσότερα από 3.000 άτομα, όλων των ηλικιών, επισκέφθηκαν τα τρία venues του Fashion Room Service και γνώρισαν από κοντά ήδη καταξιωμένους, αλλά κυρίως ανερχόμενους δημιουργούς, προσδίδοντας ζωντάνια στο κέντρο της Αθήνας και αποδεικνύοντας ότι ο κόσμος του design και της μόδας είναι ενεργός και ιδιαίτερα εντυπωσιακός.

Στον 7ο και 8ο όροφο του Fresh Hotel, φιλοξενήθηκαν labels μόδας και αξεσουάρ όπως, A.L.E., Saucony Originals, Freddy, New Cult, Animal, WeSC, Komono, Treis, Ozon Boutique, Fishbone Design, Cocktail Jane, K&S, Aisha, Bunny Tales, Tolis, Cotton Tales, Nicolaos, MIK by Mike Sparopoulos, UC Apparel, Art_Lab/Project, Props, Dora Mibow, Athena P Gerard, FW Bags, Moodlikeme, Cleo Gkatzeli και Eri de Sign. 

Το Grecotel Pallas Athena έδωσε μεγαλύτερη έμφαση σε δημιουργούς που ασχολούνται με τον ευρύτερο χώρο του art & design όπως Va_Dot, Convert Art, Lila Ruby King, Jana Palatova, Constasy, Demi Jo, Xana, Fashion Revolution, JP John Pan και The Septum.

Στο City Circus φιλοξενήθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού ΑBSOLUT ROOMS. Οι ανερχόμενοι σχεδιαστές Ioannis Roumeliotis, Anna Moraitou, Depz και Le Mouton Bleu εντυπωσίασαν με τις συλλογές τους  και την ευρηματικότητα των δημιουργιών τους. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε προβολή φωτογραφιών στο ισόγειο χώρο και στήθηκε ένα εντυπωσιακό photobooth, όπου φωτογραφήθηκε το κοινό παρέα με chic ακροβάτες, cool θηριοδαμαστές & style clowns!

Το event ολοκληρώθηκε με τρία διαφορετικά πάρτι στα τρία venues του The Fashion Room Service. Στο Grecotel Pallas Athena, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου και στο City Circus ο Γιάννης  Παγκαλιάς του Nitro Radio, ενώ τα dj sets Kissing Strangers & Panos Lilis στο Air Lounge του Fresh Hotel, έδωσαν το δικό τους παλμό, κλείνοντας την βραδιά με τον καλύτερο τρόπο.

Το επόμενο Fashion Room Service προγραμματίζεται για τα τέλη Οκτωβρίου και γι’ αυτό σου δίνουμε το επόμενό μας ραντεβού εκεί.

frsxxl_1_1.jpg

frsxxl_2_2.jpg

frsxxl_3_3.jpg

frsxxl_4_4.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

CELEBS

Θέμις Μπαζάκα: Η ηλικία της, ο νεότερος σύντροφος κι ο θάνατος του αδελφού της

Μάθετε τα πάντα για την πιο ταλαντούχα ηθοποιό της γενιάς της

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρήσεις την ισορροπία, πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι» Άλμπερτ Άινσταϊν

Μαθήματα σοφίας και ζωής από τον Άλμπερτ Άινσταϊν που πέθανε στις 18 Απριλίου του 1955

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται