Skip to main content

FASHION NEWS

Το μοντέλο στο show του Rick Owens που «διαδηλώνει» ακόμα και στην πασαρέλα

Η μόδα παίρνει πολιτικό πρόσωπο!


Κέλλυ Νόβακ

 «Του έριξα μπουνιά στο πρόσωπο όταν κατέβηκε από την πασαρέλα. Ήμουν εξοργισμένος», δήλωσε ο σχεδιαστής μόδας για το πρόσφατο και αναπάντεχο συμβάν που συνέβη κατά την διάρκεια του τελευταίου του fashion show. Τι έκανε τον σχεδιαστή τόσο εξοργισμένο; Κατά την διάρκεια της SS’16 menswear συλλογής που παρουσίασε πρόσφατα ο Rick Owens, ένα από τα μοντέλα του show αποφάσισε να εκφράσει -ανεπιτυχώς- την …δυσαρέσκειά του για τα πολιτικά δρώμενα. Ενώ περπατούσε στην πασαρέλα ξαφνικά έβγαλε ένα πανό το οποίο έγραφε “Please Kill Angela Merkel…Νot” (=παρακαλώ σκοτώστε την Άνγκελα Μέρκελ. Όχι). Ο σχεδιαστής, ο οποίος δεν είχε καμιά σχέση με το συμβάν (αν και θα μπορούσε καθώς έχουμε δει πολλά ιδιαίτερα –προγραμματισμένα- περίεργα να συμβαίνουν κατά καιρούς στα shows του), εξαργιώθηκε τόσο με την πράξη αυτή που η πρώτη του αντίδραση ήταν να ακήσει βία στο μοντέλο.

Η επίσημη δήλωση πάντως που έδωσε ο σχεδιστής στον τύπο, είναι η εξής: «O Rick Owens δεν λαμβάνει ευθύνη για την πράξη διαδήλωσης του μοντέλου κατά την διάρκεια του Spring / Summer ’16 show. Ήταν μια ανεξάρτητη δήλωση του μοντέλου, η οποία δεν συμβαδίζει με τα πιστεύω του οίκου Rick Owens.

Δεν ξέρουμε αν αυτή η πράξη ήταν μεπτή ή όχι, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι το μοντέλο δεν θα τα δούμε για καιρό στις πασαρέλες. 

rickowens_men_01.JPG

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς