4 μαθήματα styling από την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ - AllYou.gr

Search

4 μαθήματα styling από την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

Flotus on fleek!

> STAR STYLE ::
22 Οκτωβρίου 2015

Πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα, κρύβεται μια δυναμική γυναίκα. Και στην περίπτωση του προεδρικού ζεύγους της Αμερικής, Barack και Michelle Obama αυτό ισχύει με βεβαιότητα.

Δεν είναι η πρώτη φορά στα χρονικά ενός αντίστοιχου ζεύγους που επικεντρωνόμαστε στην σύζυγο ενός σημαντικού πολιτικού, αλλά σίγουρα η Michelle Obama είναι από τις πιο πρόσφατες Πρώτες Κυρίες της Αμερικής, η οποία έχει ξεχωρίσει ιδιαιτέρως. Είτε αυτό είναι με τις ενέργειες της, είτε φυσικά με το αψεγάδιαστο στιλ της.

Η Obama έχει εδώ και χρόνια τραβήξει το ενδιαφέρον μας προς τις εμφανίσεις που έχει κατά καιρούς κάνει και αυτό γιατί αυτές περιλαμβάνουν πάντα την σωστή «ποσότητα» κομψότητας αλλά και πρωτοπορίας. Και λέω πρωτοπορίας, γιατί όπως θα γνωρίζεις, ο ρόλος της δεν της επιτρέπει να φοράει οτιδήποτε θελήσει, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα και τυχόν άγραφους κανόνες.

Παρόλα αυτά, έχει κατορθώσει να «σπάσει» πολλούς από αυτούς τους κανόνες, με ένα διακριτικό τρόπο, αρκετό όμως ώστε να μας εντυπωσιάζει κάθε φορά με τις εμφανίσεις της. Και για όλους αυτούς τους λόγους που μόλις σου εξήγησα, νομίζω ότι η ίδια έχει την «δικαιοδοσία» να μας προσφέρει απλόχερα μερικές στιλιστικές συμβουλές της!

1. Δεν υπάρχει κανόνας για τα prints. Μην φοβάσαι να παίζεις με έντονες αποχρώσεις και μοτίβα που θα τραβήξουν τα βλέμματα.

3stylinglessonmichelleobama_01.jpg

2. Ένα κομψό midi φόρεμα λειτουργεί εξίσου καλά ως office look αλλά και ως ένα ρούχο για την βραδινή σου έξοδο, με τα κατάλληλα πάντα αξεσουάρ.

3stylinglessonmichelleobama_02.jpg

3. Όταν είσαι καλεσμένη σε ένα επίσημο event, δεν σημαίνει ότι πρέπει να βάλεις μαύρο χρώμα.

3stylinglessonmichelleobama_03.jpg

4. Πες «ναι» στην μονοχρωμία και παίξε με αυτήν και τις διαφορετικές αποχρώσεις του χρώματος που επιλέγεις.

3stylinglessonmichelleobama_04.jpg

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!