Κολάν αντί για παντελόνι; ΑΜΕ! - AllYou.gr

Search

Κολάν αντί για παντελόνι; ΑΜΕ!

Το πιο popular ρούχο της σεζόν.

> STAR STYLE ::
09 Ιουνίου 2016

Άλλη μια τάση δημιουργείται μέσα από τις εμφανίσεις γνωστών σταρ. Ναι, καλή μου φίλη, είναι γεγονός για άλλη μια φορά! Κάποια celebrity φόρεσε ένα fashion item και αυτό αμέσως άρχισε να φοριέται και από εμάς, τις… κοινές θνητές!

Αυτή είναι και η περίπτωση με τα leggings aka κολάν. Άρχισε η Kendall Jenner και η Gigi Hadid να το φοράνε όχι μόνο στο γυμναστήριο ή σε μια πιο casual εμφάνισή τους, αλλά ΚΑΙ στην βραδινή τους έξοδο (ναι, ναι με τακούνια) και από τότε πολλές γυναίκες άρχισαν να γκουγκλάρουν την λέξη “leggings”, με σκοπό να αγοράσουν και αυτές ένα νέο κολάν για να φορέσουν στις δικές τους εξόδους! Μαγικό!

Είναι, αυτή, λοιπόν η νέα τάξη πραγμάτων; Φοριέται το κολάν σαν παντελόνι από εδώ και πέρα; Να σου πω την αλήθεια μου, δεν με… χαλάει καθόλου. Εάν κάτι μάς βολεύει και είναι «επιτρεπτό» από τους experts της μόδας, γιατί να μην το ακολουθήσουμε; Και να σου πω και κάτι άλλο; Μου αρέσει αυτή η αντιπαράθεση των δύο στιλ. Το λίγο αθλητικό ύφος των κολάν με ένα ψηλό πέδιλο, ειδικά το καλοκαίρι που έχουμε την ανάγκη να αισθανόμαστε λίγο πιο άνετες, είναι ότι πρέπει!

Έμπνευσου, λοιπόν, από τις παρακάτω εμφανίσεις!

legginsaspants-01.jpg

legginsaspants-02.jpg

legginsaspants-03.jpg

legginsaspants-04.jpg

legginsaspants-05.jpg

legginsaspants-06.jpg



Ακολούθησε το allyou στο Instagram!