Καμία δεν έχει το στιλ της Lily Aldridge - AllYou.gr

Search

Καμία δεν έχει το στιλ της Lily Aldridge

Το μοντέλο που έχει πάει το “model style” σε άλλο επίπεδο!

> STAR STYLE ::
21 Αυγούστου 2017

Η Lily Aldridge έχει ήδη μια εντυπωσιακή καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ, παρόλο το νεαρό της ηλικίας της.

Απλά και μόνο το γεγονός ότι έχει περπατήσει σε shows της Victoria’s Secret και έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες μεγάλων οίκων (βλ. Ferragamo και Bulgari) είναι αρκετά αυτά σαν επιτεύγματα, για τα οποία μπορεί να είναι αρκετά περήφανη.

Αλλά πέρα από την αξιοπρόσεκτη ως τώρα, καριέρα της, η Lily φαίνεται να είναι και από τα αγαπημένα μας μοντέλα για διάφορους λόγους. Είναι από τα ΙΤ girls που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε, μιας και ο κουλ χαρακτήρας και κυρίως το ανεπιτήδευτo (και αυτό) κουλ στιλ, είναι από τα στοιχεία που μας κάνουν να μην μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας, από πάνω της!

Είτε περπατάει στο κόκκινο χαλί ενός επίσημου event, είτε μόλις βγαίνει από το αεροδρόμιο, τα looks της Lily είναι κάποιες φορές αντάξια με τα εξαίσια κομμάτια του Frank Ocean (οκέι, τίποτα δεν αγγίζει το μεγαλείο του Frank….).

Και είναι αυτή η αβίαστη και έμφυτη κομψότητα και ικανότητά της, με την οποία μπορεί το ίδιο εύκολα να υποστηρίξει ένα ζευγάρι ψηλά τακούνια, μέχρι και ένα ζευγάρι sneakers.

Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν, και ακόμη περισσότερους, σου παρουσιάζω μερικές από τις εμφανίσεις της Lily Aldridge που επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά μου.

8lilyaldridgelooks_01.jpg8lilyaldridgelooks_02.jpg8lilyaldridgelooks_03.jpg8lilyaldridgelooks_04.jpg8lilyaldridgelooks_05.jpg8lilyaldridgelooks_06.jpg8lilyaldridgelooks_07.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!