Skip to main content

FASHION RADAR

Η stylish εμφάνιση της Brigitte Macron στην Ελλάδα

Σε όποια χώρα και να είναι, έχει μαζί της την κομψότητα.


Κέλλυ Νόβακ

Θα σ’το πω τώρα να τελειώνουμε. Είμαι φαν της Brigitte Macron. Μα, όταν μια γυναίκα είναι τόσο κομψή και τόσο καλοντυμένη ΚΑΘΕ φορά, γίνεται να μην είμαι φαν; Εγώ πάντως εμπνέομαι από αυτό το έμφυτο… coolness που έχει σαν άνθρωπος, και που έχουν και οι εμφανίσεις της, που δεν μπορώ παρά να μαγεύομαι από την ίδια.

Πιστεύω ότι βασικό ρόλο παίζει το είναι Γαλλίδα. Όλες οι Γαλλίδες έχουν αυτό τον «αέρα» που τους προσφέρει πάντα, μα πάντα, καλοντυμένες εμφανίσεις.

Αλλά ας μην παρασύρομαι… Το θέμα μας είναι η Brigitte. Ο Emmanuel και η Brigitte Macron προσγειώθηκαν, λοιπόν, πριν λίγη ώρα στην Αθήνα, στην πρώτη επίσημη επίσκεψή τους στην χώρα μας.

Το προεδρικό ζευγάρι (το οποίο θα μείνει εδώ μέχρι και αύριο) θα συναντηθεί με τη Μπέττυ Μπαζιάνα, σύζυγο του Αλέξη Τσίπρα, για μία προγραμματισμένη ξενάγηση στην Ακρόπολη και στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Kαι φυσικά πολλά έχουν σημασία σε αυτή την επίσκεψη αλλά εμείς θέλουμε για αρχή να εστιάσουμε σε ένα: το look που επέλεξε η Brigitte για την άφιξή της στην Αθήνα! Γνωστή για τις μινιμαλιστικές και πάντα διαχρονικές εμφανίσεις της, η Brigitte εμφανίστηκε φορώντας ένα μαύρο “cigarette” παντελόνι και λευκή, αμάνικη μπλούζα με ruffles. Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι (σέξι) μαύρες γόβες και Louis Vuitton τσάντα (αγαπημένος οίκος της ο L.V.)

https://www.instagram.com/p/BYvRNshn7lD/?taken-by=brigittemacron.france

Η Macron λοιπόν, κατάφερε ευφυέστατα για άλλη μια φορά, να δώσει ένα κομψό twist, σε μια άκρως κλασική εμφάνιση. Το statement τοπ και οι μυτερές γόβες «βοήθησαν» στο να πάει αυτό το classic look, ένα βήμα παραπέρα!

Κράτα σημειώσεις λοιπόν!

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.