Skip to main content

FASHION RADAR

Tα πιο fashion forward σύνολα της Janet Jackson

Τη πρωτιά στα πιο πρωτοποριακά looks την έχει η Janet.


Κέλλυ Νόβακ

Προσπαθώ να σκεφτώ τις σωστές λέξεις για να περιγράψω την Janet Jackson. ΟΚ, αυτό είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο, οπότε θα εστιάσω στο στιλ της. Και πάλι δυσκολεύομαι. Θα προσπαθήσω περισσότερο.

Πρωτοποριακό. Τρελό. Urban. «Μπροστά». Σέξι. Φαντασιακό. Μοναδικό. Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να πω. Σκέφτομαι πολλά διαφορετικά πράγματα για το στιλ αυτή της σταρ, αλλά δεν μπορώ να τα εκφράσω με λέξεις. Ξέρω ότι οι φωτογραφίες θα βοηθήσουν. Θα βγάλουν κι σε εσένα αυτό το feeling που βγάζουν και σε έμενα. Μια αίσθηση δυναμισμού και αυτοπεποίθησης. Αυτά τα δύο στοιχεία με βεβαιότητα εκφράζουν το στιλ της (να, βρήκα κάτι ακόμη να πω). Είναι εντυπωσιακό πόσο έχει καταφέρει να συμβάλλει στην πορεία του γυναίκειου στιλ, η Janet Jackson. Αυτός ο θρύλος της μουσικής σκηνής η οποία μέχρι και σήμερα καταφέρνει να εμπνεύσει με τις εμφανίσεις και με την μουσική της.

Το επιβεβαίωσα όταν είδα την performance της στα Billboard Music Awards. Αυτή ήταν και η αφορμή για αυτό το μίνι αφιέρωμα στην Janet.

Όπως καταλαβαίνεις, μια εικόνα χίλιες λέξεις. Καλύτερα λοιπόν, να δεις τις παρακάτω εμφανίσεις της Janet Jackson για να καταλάβεις τι εννοώ. Εnjoy!
 

10bestjanetjacksonlooks_01.jpg10bestjanetjacksonlooks_02.jpg10bestjanetjacksonlooks_03.jpg10bestjanetjacksonlooks_04.jpg10bestjanetjacksonlooks_05.jpg10bestjanetjacksonlooks_06.jpg10bestjanetjacksonlooks_07.jpg10bestjanetjacksonlooks_08.jpg10bestjanetjacksonlooks_09.jpg10bestjanetjacksonlooks_10.jpg10bestjanetjacksonlooks_11.jpg10bestjanetjacksonlooks_12.jpg10bestjanetjacksonlooks_13.jpg10bestjanetjacksonlooks_14.jpg

Κεντρική φωτό: Instagram @janetjackson

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

FASHION RADAR

Η Salma Hayek συνδυάζει αστράφτει σε μια ιταλική βραδινή έξοδο

Εντυπωσίασε στη Βενετία με μια λαμπερή εμφάνιση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΣΙΝΕΜΑ

Την αγγλόφωνη τηλεοπτική μεταφορά του Oldboy ετοιμάζει ο Park Chan-wook

Το εξαιρετικό revenge thriller του Κορεάτη σκηνοθέτη έρχεται για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη 

VIRAL

Η Taylor Swift κυκλοφορεί τον πολυαναμενόμενο νέο δίσκο της, The Tortured Poets Department

Στο follow-up του Midnights συμμετέχουν οι Jack Antonoff, Aaron Dessner, Post Malone, Florence Welch, ο drummer των Wilco, Glenn Kotche και πολλοί ακόμη