Skip to main content

FASHION RADAR

Οι πιο καλοντυμένοι ποδοσφαιριστές

Tα «αστέρια» της μόδας στα… αθλητικά.


Κέλλυ Νόβακ

Είναι αλήθεια ότι μερικοί από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου δεν αποτελούν μόνο ινδάλματα του αθλητισμού, αλλά και της μόδας. Με το μοναδικό προσωπικό τους στυλ και τη διεθνή αναγνωρισιμότητα τους, έχουν καταφέρει να στρέψουν πάνω τους και τα φώτα της υψηλής ραπτικής. Με το κασέ τους μάλιστα να είναι εκατομμυρίων, μπορούν να συνδυάζουν πανάκριβα μοναδικά κομμάτια, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με το δικό τους γούστο. Ας δούμε λοιπόν παρακάτω μερικούς από τους πιο καλοντυμένους του ποδοσφαίρου.

 

 3bestdressesathletes_02.jpg @jeromeboateng 

Ο Γερμανός Jerome Boateng. O γνωστός σέντερ μπακ της Μπάγερν Μονάχου, διαθέτει μια προσωπική συλλογή παπουτσιών που αριθμεί περισσότερα από 650 ζευγάρια, ενώ ήταν το πρόσωπο της σειράς Off-White της Nike για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Την σειρά δημιούργησε ο σχεδιαστής Virgil Abloh ο οποίος υπήρξε καλλιτεχνικός διευθυντής της Louis Vuitton για την ανδρική σειρά το 2018. Στις αγαπημένες μάρκες του Boateng συγκαταλέγονται οι Supreme, Balenciaga και Balmain. Φυσικά ένα τέτοιο fashion icon δε θα μπορούσε να αρκεστεί μόνο στις δημιουργίες άλλων, οπότε έχει ήδη λανσάρει τη δική του μάρκα γυαλιών JB

Από την παρούσα λίστα δε θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο Cristiano Ronaldo. Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής έχει πρωταγωνιστήσει πολλές φορές σε περιοδικά, χάρη στις ενδυματολογικές του προτιμήσεις αλλά και στο συνολικό του λουκ. Δε διστάζει να αλλάζει χρώμα στα μαλλιά του, να φοράει σκουλαρίκια ταυτόσημα του στυλ του και γενικά να πειραματίζεται με την εμφάνισή του. Έχει φυσικά τη δική του σειρά στη Nike, η οποία ονομάζεται CR7, ενώ προτιμά τα χρώματα και τις στενές γραμμές, αναδεικνύοντας το κορμί του αλλά και το μεσογειακό του ταμπεραμέντο! Ο Ronaldo καταφέρνει να κρατάει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Φέτος έκανε τη μεταγραφή που συζητήθηκε περισσότερο, καθώς μετά από 9 χρόνια με τη Ρεάλ Μαδρίτης, o Ronaldo «μετακόμισε» στη Γιουβέντους και στη Serie A, διεκδικώντας το πιο ακριβό συμβόλαιο στην ιστορία της Λίγκας. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο Κριστιάνο κόστισε 100 εκ. ευρώ στη Γιούβε, πρωτοφανές ποσό για παίκτη άνω των 30 ετών. Όμως ο Ronaldo είναι ένας και μοναδικός, γεγονός που αποδεικνύεται από το διπλασιασμό των πωλήσεων σε ρούχα της ομάδας, με λίστα αναμονής 2 μηνών για ένα μπλουζάκι ζέρσεϊ CR7!

 3bestdressesathletes_01.jpg

@cristiano

Από το Ronaldo, θα περάσουμε σε ένα μεγάλο του θαυμαστή και νυν πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή, που δεν είναι άλλος από τον 20χρονο Kylian Mbappe. O Γάλλος ποδοσφαιριστής μεγάλωσε με ίνδαλμα του τον Κριστιάνο και είναι σήμερα ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες. Από το 2017 αγωνίζεται για την Παρί Σεν Ζερμέν, μεταγραφή που κόστισε 180 εκ. ευρώ! Εκτός από τις καταπληκτικές του ικανότητες με τη μπάλα, ο Mbappe είναι γνωστός και για το απαράμιλλο στυλ του. Λατρεύει το μινιμαλισμό και προτιμά τα κομψά κοστούμια του Hugo Boss, σε χρώμα navy blue, τα οποία συνδυάζει με ζιβάγκο σε χρώμα καμηλό. Μια άλλη του αδυναμία είναι τα χακί αδιάβροχα μπουφάν, με τα οποία είναι γεμάτη η γκαρνταρόμπα του. Ίσως ο πιο στιλάτος νεαρός του αθλήματος!

 

3bestdressesathletes_03.jpg

@k.mbappe

Σε ένα εντελώς διαφορετικό στυλ, με έμφαση στο freestyle look, κινείται ο Ισπανός Hector Bellerin. Ο αμυντικός της Άρσεναλ κάνει τολμηρές εμφανίσεις, «δένοντας» τα αθλητικά ρούχα με κομμάτια υψηλής ραπτικής. Στις αγαπημένες του μάρκες συγκαταλέγονται οι Fear of God, KidSuper και Off-White. Μια ξεχωριστή ιδιοσυγκρασία, εντός και εκτός γηπέδων.

Από την Αγγλία έρχεται ο επόμενος καλοντυμένος κύριος του ποδοσφαίρου και δεν είναι άλλος από τον Alli Dele. Πρόσφατα μάλιστα έκανε τη δική του σειρά ρούχων, σε συνεργασία με τη boohooMAN, η οποία παραπέμπει σε στυλ 80s και 90s, και αποπνέει έναν αέρα ροκ σταρ. Μεγάλο τόλμημα για το Dele, ο οποίος εμπνεύστηκε περίπου 74 κομμάτια ρούχων μέσα από το προσωπικό στυλ και τις προτιμήσεις του.

Ινδάλματα της «στρογγυλής θεάς» και της μόδας λοιπόν, οι παραπάνω, εμπνέουν σε όλους τους τομείς!

 

Kεντρική φωτογραφία: instagram @cristiano

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Dua Lipa αναδεικνύει μια νέα χρήση για τις ζώνες

Άλλο ένα πρωτότυπο στυλ από την Dua Lipa που θα θες να υιοθετήσεις

FASHION RADAR

Η Taylor Swift ανέδειξε μόλις την it τσάντα που θα θες να αγοράσεις asap

Αυτή η γαλλική μάρκα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας επιθυμιών πολλών γυναικών

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πέρα από τη θάλασσα | Ο Παύλος Παυλίδης συναντά τον Γιάννη Μαρκόπουλο

Ψηφιακή πρεμιέρα στο Onassis Channel στο YouTube | 31.03.2024 | 21:00 | Σκηνοθεσία: Χρήστος Σαρρής

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.