Skip to main content

FASHION RADAR

Kendall Jenner: 5 μαθήματα μόδας, από το πιο καλοντυμένο μοντέλο της χρονιάς

Εμπνεύσου τώρα!


Κέλλυ Νόβακ

Η φετινή χρονιά, ήταν αναμφισβήτητα η χρονιά όπου το ταλέντο του μοντέλου Kendall Jenner άνθισε. Γι' αυτό κι εμείς κάναμε μια «μελέτη» στις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί και σου προτείνουμε ιδέες για να εμπνευστείς!

1. Ντύσου στα λευκά: Το λευκό έχει ταυτιστεί με την αντίθεση που κάνει το καλοκαίρι στο ηλιοκαμένο δέρμα. Είναι ένα χρώμα, όμως, που είναι ιδανικό και για τον χειμώνα. Τόλμησε ένα total white look, όπως έκανε και η Kendall με αυτή την κομψή ολόσωμη φόρμα.

kendall1.jpg

2. Βάλε χρώμα στην ζωή σου: Ανάδειξε την ανδρική πλευρά σου, με ένα κοστούμι σε πιο στενή γραμμή, για να πετύχεις ένα σέξι αποτέλεσμα. Μην φοβηθείς να συνδυάσεις σακάκι και παντελόνι στο ίδιο (έντονο) χρώμα, όπως το θαλασσί κοστούμι της Kendall.

kendall2.jpg

3. Τόλμησε τα Cropped Pants: Τα cropped παντελόνια (αυτά δηλαδή που σταματάνε στο αστράγαλο), είναι η απόλυτη φετινή μόδα. Προτίμησε ένα με δερμάτινη υφή ή σε "wet look" ύφος, για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

kendall3.jpg

4. Φόρεσε το Little Black Dress: Δώσε ένα fashionable twist στο κλασσικό μαύρο, μικρό φόρεμά σου. Επίλεξε ανάμεσα σε έντονες βάτες ή ένα διακριτικό print, όπως σε animal μοτίβο, όπως αυτό που φόρεσε η Kendall σε event για την παρουσίαση του αρώματος “Unbreakable”.

kendall4.jpg

5. That red dress: Ένα κόκκινο φόρεμα είναι μια κλασσική και διαχρονική επιλογή για τις γιορτινές μας εμφανίσεις. Το κόκκινο χρώμα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σου, ενώ θα εντυπωσιάσεις εάν αυτό διαθέτει καποια ιδαίτερη πινελιά, όπως χάντρες στα μανίκια. Πάρε μια ιδέα από αυτό που φόρεσε η Kendall.

kendall5.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30