Θυμάσαι το εξώφυλλο της Kim Kardashian για το περιοδικό Love; Δες τώρα και τις πρώτες φωτογραφίες! - AllYou.gr

Search

Θυμάσαι το εξώφυλλο της Kim Kardashian για το περιοδικό Love; Δες τώρα και τις πρώτες φωτογραφίες!

Αγνώριστη η Kim.

> STAR STYLE ::
06 Φεβρουαρίου 2015

Αφού «έσπασε» το Internet με την προκλητική φωτογράφησή της για το περιοδικό Paper μερικούς μήνες πριν, η Kim Kardashian συνεχίζει το γενικότερο “world domination” της, με ακόμη μια φωτογράφηση που θα σχολιαστεί πολύ.

Πριν κάποιο διάστημα είχε διαρρεύσει το εξώφυλλό της για το περιοδικό μόδας Love, όπου η Kim έδειχνε αγνώριστη, φορώντας δημιουργίες της σχεδιάστριας Miuccia Prada. Πριν λίγες μέρες λοιπόν, αποκαλύφθηκαν και οι πρώτες φωτογραφίες από την φωτογράφηση, που έχει επιμεληθεί ο Steve Klein και όπου η γνωστή σταρ ποζάρει σε τολμηρές πόζες.

Οι φωτογραφίες απαθανατίζουν την Kardashian να ποζάρει άλλοτε δίπλα σε μια πλαστική κούκλα και άλλοτε σε ένα τηλεφωνικό θάλαμο, κρυμμένη πίσω από ένα παλτό, δείχνοντας πραγματικά μια πλευρά της που δεν έχουμε ξαναδεί μέχρι τώρα. «Πολλές φορές είναι καλό να διατηρείς το μυστήριο-όπως κάνει η Kim στην φωτογραφία που την τράβηξε ο Steve Klein και όπου κρύβεται κάτω από ένα παλτό. Είναι η Kim όπως δεν την έχετε ξαναδεί, η οποία κρύβεται από τις κάμερες, χωρίς να τα «δείχνει» όλα», δήλωσε η Katie Grand, που επιμελήθηκε το styling της φωτογράφησης. 

Δεν είμαστε και απόλυτα σίγουροι για αυτό…

Η φωτογράφηση αποτελείται από 30 φωτογραφίες της Kim σε ιδιαίτερες πόζες και το τεύχος θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα στις 9 Φεβρουαρίου.

Ξαναδες το εξώφυλλο εδώ.

kimforlove_1.jpg

kimforlove_2.jpg

kimforlove_3.jpg

kimforlove_4.jpg

kimforlove_5.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!