Skip to main content

FASHION RADAR

Kate vs Diana: Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Βάζουμε το στιλ των δύο γαλαζοαίματων γυναικών στο μικροσκόπιο!


Κέλλυ Νόβακ

Από τότε που η Kate Middleton, έγινε η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, πολύ κόσμος, βλέπει στο πρόσωπό της, αυτό της αγαπημένης του πριγκίπισσας, Νταϊάνας. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν αναμφισβήτητα το πιο αγαπημένο πρόσωπο από όλες τις γνωστές οικογένειες γαλαζοαίματων και ενώ ο θάνατός της είχε στεναχωρήσει πολλούς, η Kate Middleton ήρθε να «καλύψει» αυτό το κενό.

Σημαντικό ρόλο στην συνολική εικόνα και των δύο, φυσικά έπαιξε και παίζει το στιλ τους. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα «χάραξε τον δρόμο» για μια πιο fashionable και σύγχρονη μόδα, η οποία ακολουθούσε -και μετέπειτα έθετε- τις τάσεις, κάτι που ως τότε δεν ήταν συχνό φαινόμενο στον κύκλο της. Αναγνωρισμένοι σχεδιαστές μόδας, ζητούσαν να ράψουν ρούχα για εκείνη και αυτή ακολούθησε ένα lifestyle, το οποίο περιλάμβανε το «συνάφι» των σχεδιαστών αυτών, αλλά και γενικότερα “pop” ανθρώπων, γεγονός που δημιούργησε αντιπαραθέσεις στο παλάτι.

Παρόλο το παρασκήνιο, η «επανάσταση» της πριγκίπισσας Νταϊάνας , έγινε με τον καιρό αποδεκτή, με αποτέλεσμα η εικόνα και το στιλ των νέων πριγκιπών και γαλαζοαίματων γενικά γυναικών, πλέον να παίζει σημαντικό ρόλο στο πόσο δημοφιλείς είναι.

Έτσι, λοιπόν και η Δούκισσα Catherine aka Kate, επιλέγει ένα προσεγμένο πάντα look σε δημόσιες και μη εμφανίσεις της. Έχοντας παντρευτεί τον γιο της Νταϊάνα, η ίδια μοιάζει να θέλει να κρατήσει την μνήμη της ζωντανή, καθώς φαίνεται πολλές φορές να εμπνέεται από looks που η Νταϊάνα είχε φορέσει στο παρελθόν.

Εγώ, έχω επιλέξει τις 10 καλύτερες φορές που η Kate έχει επιτυχημένα εμπνευστεί από εμφανίσεις της Νταιάνα, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να «στεφτεί» δικαίως ως η νέα, σύγχρονη εκδοχή της. 

dianavskate_01.jpg

dianavskate_02.jpg

dianavskate_03.jpg

dianavskate_04.jpg

dianavskate_05.jpg

dianavskate_06.jpg

dianavskate_07.jpg

dianavskate_08.jpg

dianavskate_09.jpg

dianavskate_10.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

FASHION RADAR

Η Salma Hayek συνδυάζει αστράφτει σε μια ιταλική βραδινή έξοδο

Εντυπωσίασε στη Βενετία με μια λαμπερή εμφάνιση

FASHION RADAR

Η Zendaya έλαμψε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας μέσα σε μια ξεχωριστή δημιουργία Ελληνίδας δημιουργού

Ποιας σχεδιάστριας είναι το φόρεμα που επέλεξε η δημοφιλής ηθοποίος;

Προτεινόμενα