Skip to main content

STREET STYLE

7 looks που επιβεβαιώνουν την αιώνια γοητεία ενός μαύρου συνόλου

Ο πιο διαχρονικός «συνδυασμός» στην ιστορία της Μόδας, είναι αυτός.


Κέλλυ Νόβακ

Δεν πιστεύω ότι η ανθρωπότητα θα σταματήσει ποτέ να φοράει μαύρα ρούχα. Άνδρες-γυναίκες σαφώς. Είναι λες και αυτή η απόχρωση (γιατί ακόμα και αν σου ακούγεται περίεργο, το μαύρο χρώμα έχει διάφορες αποχρώσεις) έχει “μαγέψει” με κάποιον τρόπο το ανθρώπινο είδος και του είναι για πάντα, μα πάντα, πιστό. Τόσο σημαντική είναι η αξία του μαύρου χρώματος και τόσο διαχρονική. Οι παλαιότερες γενιές το φορούσαν, οι τωρινές το φοράνε, οι επόμενες θα το φοράνε. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σε αυτό.

Και είναι ένα total black look που μας γοητεύει τελικά και 8 στις 10 περιπτώσεις, είναι δύσκολο να είναι ανεπιτυχές (εκτός αν κάποιος «πέσει» πολύ έξω σε θέματα styling). Γιατί η αλήθεια είναι ότι για να αναδείξεις την φινέτσα του χρώματος αυτού, καμιά φορά επιζητάει… μαεστρία.

Οι παρακάτω γυναίκες την έχουν αυτή την ικανότητα απ’ότι φαίνεται από τα σύνολά τους. Έχουν αυτή την αβίστη κομψότητα που αξίζει να εκφράζεται μέσα από ένα ολόμαυρο σύνολο. Δώσε προσοχή λοιπόν στο styling, τα μαύρα ρούχα που επιλέγεις και φρόντιζε κάθε τόσο να επιλέγεις και πιο statement κομμάτια, τα οποία αν και σε αυτή την «κοινή» απόχρωση, θα κατορθώσουν εντυπωσιάσουν. Εκεί βρίσκεται το μυστικό για πάντα επιτυχημένα μαύρα looks

7black-looks-chic-01.jpg7black-looks-chic-02.jpg7black-looks-chic-03.jpg7black-looks-chic-04.jpg7black-looks-chic-05.jpg7black-looks-chic-06.jpg7black-looks-chic-07.jpg

Διαβάστε επίσης

STREET STYLE

Loafer με κάλτσες; H Lily-Rose Depp απαντά ναι!

Τα loafers ταιριάζουν και στα βήματα της άνοιξης.

STREET STYLE

Ασημί παντελόνι: η λεπτομέρεια που αναβαθμίζει κάθε εμφάνιση

Δείτε πώς να το ταιριάξετε από το πρωί ως το βράδυ για απόλυτο glam chic style

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά