Skip to main content

STREET STYLE

7 σύνολα που θα σε πείσουν να βάλεις το χρυσό στην γκαρνταρόμπα σου

Ώρα για λαμπερές εμφανίσεις!


Κέλλυ Νόβακ

Και τι είναι η ζωή χωρίς λίγο χρώμα και λάμψη; Μια βαρετή ζωή! Γι’αυτό και λατρεύω τις bold αποχρώσεις και τον χειμώνα, που ο καιρός τείνει να είναι μουντός, τις περισσότερες φορές. Ειδικά αυτές τις ημέρες του χρόνου, λειτουργώ τελείως… αντιδραστικά και νιώθω την ανάγκη να προσφέρω λίγη παραπάνω λάμψη στις εμφανίσεις μου. Οι χρυσές και bronze αποχρώσεις, είναι από τις αγαπημένες μου. Ίσως να φταίει το γεγονός ότι λατρεύω τα ‘80s. Αλλά μιάς και η μόδα της δεκαετίας αυτής κάνει comeback, βρίσκω ένα λόγο παραπάνω να συμπεριλάβω το χρυσό χρώμα στις εμφανίσεις μου, ακόμα και στις πιο καθημερινές.

Πριν προλάβεις να με χαρακτηρίσεις πολύ… «κραυγαλέα» για τα γούστα σου, να σου τονίσω το εξής: δεν σημαίνει ότι πρέπει να φορέσεις ένα total χρυσό ρούχο ή σύνολο. Λατρεύω όποιο ρούχο, ύφασμα ή σχέδιο συμπεριλαμβάνει τέτοιες αποχρώσεις αποδίδοντας μια κομψή και διακριτική λάμψη στις εμφανίσεις μας.

Για την ακρίβεια, τα 7 παρακάτω σύνολα θα σε κάνουν να καταλάβεις τι εννοώ. Είναι εμφανίσεις που περιλαμβάνουν το χρυσό χρώμα αλλά και τα «αδερφάκια» του, είτε σαν λεπτομέρεια, είτε σαν statement κομμάτια. Όπως και να έχει είμαι σίγουρη ότι θα βρεις κάποιο να σε αντιπροσωπεύει και που τελικά θα σε παροτρύνει να το ενσωματώσεις και εσύ στις εμφανίσεις σου!

 

7gold-accent-looks-01.jpg 7gold-accent-looks-02.jpg 7gold-accent-looks-03.jpg 7gold-accent-looks-04.jpg 7gold-accent-looks-05.jpg 7gold-accent-looks-06.jpg 7gold-accent-looks-07.jpg 

Διαβάστε επίσης

STREET STYLE

Άλλη μια φορά ο Antoine Griezmann γίνεται το πρόσωπο ανοιξιάτικης καμπάνιας

Ο Antoine Griezmann σε ένα υπέροχο spot αναρωτιέται «τι κάνει έναν θρύλο» και προτρέπει «move forward»

STREET STYLE

Πες ναι στις φλογερές αποχρώσεις του κόκκινου

Με ποιους συνδυασμούς θα δημιούργησεις την τέλεια εμφάνιση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30