Skip to main content

STREET STYLE

Οι καλύτερες street style εμφανίσεις από την Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι

Οι πιο εντυπωσιακές, περίπλοκες και αινιγματικές εμφανίσεις ever!


Κέλλυ Νόβακ

Γενικά, πιστεύω στον μινιμαλισμό, όσον αφορά το στιλ μας. Παρόλα αυτά, δεν μπορώ παρά να λατρεύω τα looks που είναι πιο «ψαγμένα». Και αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ένας άνδρας ή μια γυναίκα πρέπει να φορέσει ένα «περιέργο» ρούχο για να το πετύχει αυτό. Αντιθέτως. Πιστεύω ότι το μυστικό για μια πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση, βρίσκεται στο styling. Εκεί, «παίζονται» πολλά. Και αυτό το περίπλοκο styling είναι και το πιο δύσκολο πράγμα που μπορεί κανείς να πετύχει.

Κοιτώντας λοιπόν, το styling των παρακάτω εμφανίσεων από γυναίκες που παρευρέθηκαν στα shows Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι, αλλά και αλλού, μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι πρόκειται για πραγματικά μελετημένο styling. Κάθε στοιχείο στις εμφανίσεις αυτές, έχει και νόημα, σκοπό. Κάθε λεπτομέρεια παίζει ρόλο, όπως θα έπρεπε να είναι οι εμφανίσεις όλων μας.

Για να πάρεις μια γεύση για το τι εννοώ, ιδού.

couturefw18_ss_01.jpgcouturefw18_ss_02.jpgcouturefw18_ss_03.jpgcouturefw18_ss_04.jpgcouturefw18_ss_05.jpgcouturefw18_ss_06.jpgcouturefw18_ss_07.jpgcouturefw18_ss_08.jpgcouturefw18_ss_09.jpg

Διαβάστε επίσης

STREET STYLE

Loafer με κάλτσες; H Lily-Rose Depp απαντά ναι!

Τα loafers ταιριάζουν και στα βήματα της άνοιξης.

STREET STYLE

Ασημί παντελόνι: η λεπτομέρεια που αναβαθμίζει κάθε εμφάνιση

Δείτε πώς να το ταιριάξετε από το πρωί ως το βράδυ για απόλυτο glam chic style

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.