Αυτά τα παπούτσια είναι ήδη το hit της σεζόν - AllYou.gr

Search

Αυτά τα παπούτσια είναι ήδη το hit της σεζόν

Οι πιο fashionable street style stars, έβγαλαν το πόρισμα!

19 Σεπτεμβρίου 2017
Συντάκτης : Kelly Novak

Προσωπικά, ένας λόγος που περιμένω πώς και πώς να έρθει η νέα σεζόν, είναι γιατί ξέρω ότι θα «αναγκαστώ» να βγω προς αναζήτηση κάποιου νέου σχεδίου, στιλ κτλ.

Πέρα από τα πιο κλασικά και διαχρονικά παπούτσια που πάντα έχουν μια θέση στην ντουλάπα μου, βρέξει-χιονίσει (βλ. ankle boots), η αναζήτηση ενός νέου σχεδίου για εμένα, έχει πάντα εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Και λογικό, αν το καλοσκεφτείς. Και βασικά, δεν χρειάζεται πολλή σκέψη ή γνώση το να γνωρίζεις γιατί. Μιας και είμαι σίγουρη ότι γνωρίζεις πώς το κατάλληλο ζευγάρι παπούτσια, μπορεί να αλλάξει ολωσδιόλου την εμφάνιση μιας γυναίκας (ή άνδρα φυσικά).

Γι’ αυτό και πάντα αγαπάω αυτό το task, του να βρω δηλαδή ένα νέο, κουλ, στιλ παπουτσιού, για να φορέσω το φθινόπωρο ή τον χειμώνα. Και ίσως και αυτός να είναι τελικά και ο λόγος που όλες οι γυναίκες, αγαπάμε τόσο πολύ αυτό το αξεσουάρ!

Γιατί μας προσφέρει πάντα τόση σιγουριά (για το look μας) και τόσο αυτοπεποίθηση (για εμάς)!

Όλα αυτά αρκούν πιστεύω, για να δούμε ποια είναι τελικά τα νέα στιλ που όχι σύμφωνα με αυτά που προτείνουν οι designers, αλλά με αυτά που προκύπτουν από τις τάσεις της street style μόδας!

Satin Slippers

2017ss_trends_aw_shoes_01.jpg

Combat boots

2017ss_trends_aw_shoes_02.jpg

Furry shoes

2017ss_trends_aw_shoes_03.jpg

Metallic Glam

2017ss_trends_aw_shoes_04.jpg

Red Fire boots

2017ss_trends_aw_shoes_05.jpg

Ακολούθησε το allyou στο Instagram!
Подробнее на сайте: https://newsinit.ruhttps://newsmoment.ruhttps://exactnews.ruhttps://newsrecent.ru
https://targetnews.ruhttps://newsnight.ruhttps://newsabc.ru https://sidenews.ruhttps://newsquick.ruhttps://bordernews.ruhttps://calmnews.ru
https://news720.ru https://rawnews.ru
https://newsaim.ruhttps://branchnews.ru