Skip to main content

STREET STYLE

Το ένα ρούχο που δεν λείπει ποτέ από τα Fashion Weeks

Θα το δεις να το φοράνε όλες οι fashionistas, no matter what!


Κέλλυ Νόβακ

Βλέπουμε πάντα εξαιρετικές εμφανίσεις, κατά την διάρκεια των Fashion Week. Εμφανίσεις που έχουν αντίκτυπο, όχι αστεία. Σύνολα και συνδυασμούς που είναι μελετημένοι και κομμάτια άλλοτε πανάκριβα (βλ. τσάντες και παπούτσια πασίγνωστων οίκων), άλλοτε όχι τόσο και άλλες φορές items από τις πιο πολυαναμενόμενες συλλογές εκείνης της περιόδου.

Παρόλα αυτά, υπάρχει ένα ρούχο το οποίο βλέπουμε κάθε φορά (κάθε φορά όμως) στις εμφανίσεις αυτών των τόσο καλοντυμένων γυναικών, που έχεις και εσύ ήδη στην ντουλάπα σου: το τζιν παντελόνι. Αυτό το τόσο καθημερινό ρούχο υπάρχει στα looks ακόμα και της πιο έμπειρης fashion editor.

Που είναι το συναρπαστικό όμως; Στο γεγονός ότι πολλές απ’ αυτές τις γυναίκες καταφέρνουν να μετατρέψουν το «απλό» αυτό τζιν παντελόνι, σε κάτι το μοναδικό.

Είτε το συνδυάσουν με ένα λευκό τί-σερτ και ένα statement παλτό, είτε με ένα μεταξωτό τοπ ή με ένα bralette και διάφανη μπλούζα από πάνω «προκαλώντας» αισθητικά και τον πιο διψασμένο για έμπνευση.

Από τα πιο extravagant λοιπόν, μέχρι και τα πιο λιτά, δες παρακάτω μερικά από τα πιο όμορφα σύνολα που περιλαμβάνουν τζιν παντελόνια και εμπνεύσου για τις δικές σου, καθημερινές (και όχι μόνο) εμφανίσεις!
 

1itemallwomen_wearatfashionweek_01.jpg1itemallwomen_wearatfashionweek_02.jpg1itemallwomen_wearatfashionweek_03.jpg1itemallwomen_wearatfashionweek_04.jpg1itemallwomen_wearatfashionweek_05.jpg1itemallwomen_wearatfashionweek_06.jpg1itemallwomen_wearatfashionweek_07.jpg1itemallwomen_wearatfashionweek_08.jpg1itemallwomen_wearatfashionweek_09.jpg1itemallwomen_wearatfashionweek_10.jpg

Διαβάστε επίσης

STREET STYLE

Loafer με κάλτσες; H Lily-Rose Depp απαντά ναι!

Τα loafers ταιριάζουν και στα βήματα της άνοιξης.

STREET STYLE

Ασημί παντελόνι: η λεπτομέρεια που αναβαθμίζει κάθε εμφάνιση

Δείτε πώς να το ταιριάξετε από το πρωί ως το βράδυ για απόλυτο glam chic style

Προτεινόμενα

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου