Skip to main content

STREET STYLE

Αυτά τα 5 trendy tops θα αναβαθμίσουν τις βραδινές εμφανίσεις σου!

Κλέψε την παράσταση. 


Κέλλυ Νόβακ

Πλησιάζει το Σαββατοκύριακο και η σκέψη του τι θα φορέσεις σε κάνει να αγχώνεσαι; Δεν θέλεις να βάλεις, για άλλη μια φορά, το φόρεμα που οι φίλες σου έχουν δει να φοράς ξανά και ξανά; Δεν υπάρχει λόγος να σκας. Σου έχω τη λύση!

Βγήκαμε στο δρόμο και σου δείχνουμε τα πέντε tops που μπορείς να συνδυάσεις με το πολυαγαπημένο και άνετο τζιν σου και να κάνεις μια εμφάνιση που μπορεί να σταθεί ακόμα και δίπλα στην πιο εντυπωσιακή τουαλέτα. Μην χάνεις, λοιπόν, άλλο χρόνο στην ντουλάπα σου, προσπαθώντας να βρεις νέους συνδυασμούς. Με αυτά τα tops και το τζιν σου θα «γυρίσουν κεφάλια», χωρίς να έχεις κουραστεί καθόλου!

1. Cropped Top

Αυτό το top το έχουμε δει να το φοράνε σταρ, από την Rihanna μέχρι και την Miley Cyrus. Ήρθε λοιπόν η ώρα να το τολμήσεις και εσύ, καθώς είναι άνετο και σέξι ταυτόχρονα. Για εσένα που έχεις λίγο παραπάνω κοιλίτσα, προτίμησε να το συνδυάσεις με ένα ψηλόμεσο τζιν.

tops5.jpg

2. Cami Top

Άλλο ένα trend που έρχεται από την μόδα των ‘90s. Το cami top θυμίζει το πάνω μέρος κομπινεζόν και ίσως είναι αυτό που τελικά το κάνει τόσο κομψό, διαχρονικό και σέξι. Προτίμησέ το σε έντονα χρώματα, όπως το σμαραγδί ή το κόκκινο του ρουμπινιού, για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

tops6.jpg

3. Lace Top

Για την μόδα της δαντέλας σου έχω ξαναμιλήσει. Η αίσθηση του ρομαντισμού είναι αυτή που το κάνει τόσο κομψό αλλά και αποδίδει τέτοια θηλυκότητα, που και η πιο δύσπιστη θα θέλει τελικά να δοκιμάσει. Το μαύρο και το λευκό είναι κλασσικές αξίες, οπότε μην διαστάσεις να τα προτιμήσεις.

tops1.jpg

4. Sequined Top

Φέτος, οι τάσεις της μόδας μας θελουν λαμπερές και τι πιο λαμπερό από ένα top φτιαγμένο εξ’ ολοκλήρου από παγιέτες! Δεν χρειάζεται να κάνεις και πολλά με αυτό το top καθώς είναι από μόνο του θεαματικό. Συνδύασε το με μαύρο τζιν, για ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα.

tops3.jpg

5. Οff the shoulders Top

Δείξε λίγο...δέρμα και συγκεκριμένα τους ώμους σου και το αποτέλεσμα θα σε ξαφνιάσει θετικά! Το off the shoulders top, είναι φρέσκο, νεανικό αλλά και κλασσικό παράλληλα. Συνδύασέ το με το αγαπημένο σου τζιν και μην διστάσεις να «στολίσεις» τον λαιμό σου με ένα statement κολιέ.

tops4.jpg

Διαβάστε επίσης

STREET STYLE

Άλλη μια φορά ο Antoine Griezmann γίνεται το πρόσωπο ανοιξιάτικης καμπάνιας

Ο Antoine Griezmann σε ένα υπέροχο spot αναρωτιέται «τι κάνει έναν θρύλο» και προτρέπει «move forward»

STREET STYLE

Πες ναι στις φλογερές αποχρώσεις του κόκκινου

Με ποιους συνδυασμούς θα δημιούργησεις την τέλεια εμφάνιση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.