Skip to main content

STREET STYLE

Paris Fashion Week Street Style: Όταν οι Γαλλίδες παραδίδουν μαθήματα μόδας...

Trends Alert!


Κέλλυ Νόβακ

O πιο σημαντικός μήνας της μόδας έχει έρθει στο τέλος του, με την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, να τον κλείνει θριαμβευτικά. Για τις νέες τάσεις που μας προτείνουν οι Γάλλοι σχεδιαστές σου μίλησα, αλλά όπως σου έχω ξαναπεί, δεν είναι μόνο αυτοί που πλέον «κινούν τα νήματα», όσων αφορά τα trends.

Η μόδα του δρόμου έχει τεράστια ανταπόκριση και επιρροή στο κοινό, κυρίως γιατί βλέπουμε πάντα καθημερινούς ανθρώπους να αποτυπώνουν το προσωπικό τους γούστο σε κάθε εμφάνισή τους και αυτό είναι κάτι που αποτελεί πηγή έμπνευσης.

Οι Γαλλίδες έχουν σίγουρα ένα ρομαντισμό, συνδυασμένο με ένα δυναμισμό στο ντύσιμό τους, και αυτό τις κάνει να ξεχωρίζουν. Κατά την διάρκεια του Paris Fashion Week πολλές από αυτές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό στις εμφανίσεις τους και μέσα από αυτές προέκυψαν κάποιες τάσεις.

Δες παρακάτω ποιες είναι αυτές!

Σουέντ: Το σουέντ είναι ένα είδος δέρματος που συνηθίζουμε να προτιμάμε για τα παπούτσια ή τσάντες. Οι Γαλλίδες όμως σου προτείνουν να το ενσωματώσεις και στα ρούχα σου. Aπό σουέντ παλτό, φορέματα μέχρι και πουκάμισα, θα δεις ότι το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

ss_pfwtrends_1.jpg

ss_pfwtrends_1_1.jpg

Goth: Οι Γαλλίδες είναι πάντα fashion forward και ήδη εφαρμόζουν το goth στιλ, μετά από την συλλογή του οίκου Givenchy, αλλά και άλλες όπου, ήταν επηρεασμένες από αυτό! Οι ίδιες προτιμάνε την πιο chic εκδοχή του και το χρησιμοποιούν σε παλτό, φορέματα και αξεσουάρ με goth στοιχεία.

ss_pfwtrends_2.jpg

ss_pfwtrends_2_2.jpg

Πλεκτά: Τα εντυπωσιακά πλεκτά γίνονται αντικείμενο πόθου από αυτές τις γυναίκες και σε προσκαλούν να τα ενσωματώσεις στην γκαρνταρόμπα σου. Eίτε σε total looks, είτε σε oversized μεγέθη, τα πλεκτά είναι τα ιδανικά για αυτή την εποχή, όπου το κρύο δεν είναι τόσο έντονο.

ss_pfwtrends_3.jpg

ss_pfwtrends_3_3.jpg

 

Διαβάστε επίσης

STREET STYLE

Loafer με κάλτσες; H Lily-Rose Depp απαντά ναι!

Τα loafers ταιριάζουν και στα βήματα της άνοιξης.

STREET STYLE

Ασημί παντελόνι: η λεπτομέρεια που αναβαθμίζει κάθε εμφάνιση

Δείτε πώς να το ταιριάξετε από το πρωί ως το βράδυ για απόλυτο glam chic style

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.