Skip to main content

STREET STYLE

Plisskën Festival Street Style: Όλα όσα είδαμε φέτος στο απόλυτο φεστιβάλ της πόλης

Πήγαμε, είδαμε, ψηφίσαμε! 


Κέλλυ Νόβακ

Τόσο καιρό σου δείχνουμε την μόδα της Νέας Υόρκης, της Γαλλίας, του Μιλάνο, της Σεούλ. Εμφανίσεις που σίγουρα μέχρι τώρα έχεις λατρέψει και έχεις εμπνευστεί από αυτές. Ήρθε η ώρα, όμως, να προετοιμαστείς για το καλοκαίρι αλλά και το festival season, με τα καλύτερα looks από την μόδα της ίδιας σου της χώρας.

Το Allyou, επειδή είναι πάντα επίκαιρο και μέσα σε όλα, δεν θα μπορούσε να λείπει από το μεγαλύτερο φεστιβάλ της πόλης, που έλαβε μέρος το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Έμαθες, λοιπόν, για το Plissken Festival και τι λατρέψαμε σε αυτό από την Αναστασία και τώρα ήρθε η στιγμή να δεις και τι φόρεσαν όσοι βρέθηκαν εκεί. 

Η ταλαντούχα φωτογράφος μας, Ντιάνα Καλημέρη κι εγώ ήμασταν εκεί για να φωτογραφίσουμε τις πιο inspired εμφανίσεις το φεστιβάλ, τις οποίες σου παρουσιάζω αμέσως!

plissken_ss_01.jpg

Το πλέον κλασσικό και διαχρονικό outfit ενός φεστιβάλ δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει ένα καυτό σορτσάκι και t-shirt, όπως το φόρεσε και η Ηρώ.

plissken_ss_02.jpg

Ένα total black look με μοναδικά αξεσουάρ θα δώσει την edgy κομψότητα που χρειάζεσαι σε ένα festival outfit.

plissken_ss_03.jpg

Χρώμα, prints και ευφάνταστα αξεσουάρ είναι στοιχεία που δεν πρέπει να λείπουν από ένα outfit το καλοκαίρι. Και φυσικά, ένα headpiece σαν αυτό της Μαρίζας, θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

plissken_ss_04.jpg

Το απόλυτο festival/summer/badass look είναι σίγουρα αυτό του Θεοδόση. Είναι ο timeless ασπρόμαυρος συνδυασμός; Η trendsetting, δερμάτινη, loose βερμούδα; Το Private Party t-shirt με τους στίχους του Drake τυπωμένους πάνω; Τα μοναδικά Neil Barrett sneakers; You choose.

plissken_ss_05.jpg

Το πιο stylish μουσικό δίδυμο, οι Cruel Anagrams απέδειξαν ότι μπορούν να αποδώσουν την μόδα της δεκαετίας του ’70, με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

plissken_ss_06.jpg

Η πιο πιστή εκδοχή της μόδας της δεκαετίας του ’60, ήταν ΑΥΤΟ το look. Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να φορέσεις χρώμα και έντονο μακιγιάζ σε ένα φεστιβάλ;

plissken_ss_07.jpg

Ξεχώρισε και με το πιο απλό outfit. Μια πλισέ maxi φούστα και ένα crop top είναι και θα είναι πάντα σύγχρονα.

plissken_ss_08.jpg

Ο drummer των Victim of Society, Παντελής Καρασεβδάς με το printed, denim πουκάμισό του, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος.

plissken_ss_09.jpg

Άνετα sneakers, skinny jeans και ένα backpack είναι μερικά από τα γυναικεία essential fashion items για ένα φεστιβάλ. Ευχαριστούμε Φανή που μας το υπενθύμισες!

plissken_ss_10.jpg

Τόλμησε με ένα έντονο, διαχρονικό πουά printed φόρεμα για όλο το καλοκαίρι και φυσικά μην παραλείψεις να έχεις στο πλευρό σου έναν εξίσου stylish boy, με brit pop-inspired εμφάνιση!

plissken_ss_11.jpg

Η μόδα της δεκαετίας του ’90 έδωσε και σε αυτό το φεστιβάλ το στίγμα του με την πιο κουλ εκδοχή αυτού του outfit.

Τις φωτογραφίες τράβηξε η Ντιάνα Καλημέρη

Διαβάστε επίσης

STREET STYLE

Άλλη μια φορά ο Antoine Griezmann γίνεται το πρόσωπο ανοιξιάτικης καμπάνιας

Ο Antoine Griezmann σε ένα υπέροχο spot αναρωτιέται «τι κάνει έναν θρύλο» και προτρέπει «move forward»

STREET STYLE

Πες ναι στις φλογερές αποχρώσεις του κόκκινου

Με ποιους συνδυασμούς θα δημιούργησεις την τέλεια εμφάνιση

STREET STYLE

Loafer με κάλτσες; H Lily-Rose Depp απαντά ναι!

Τα loafers ταιριάζουν και στα βήματα της άνοιξης.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός