Skip to main content

STREET STYLE

3 στιλιστικά tips για να υιοθετήσεις στις διακοπές σου

Do it like a fashion blogger!


Κέλλυ Νόβακ

Είμαι σίγουρη ότι από την στιγμή που ο υδράργυρος έπιασε... κόκκινο, το μόνο που μπορείς να σκεφτείς είναι οι καλοκαιρινές σου διακοπές. Οι ημέρες δίπλα στην θάλασσα και οι απογευματινές βόλτες λίγο πριν δύσει ο ήλιος δείχνουν όλο και πιο κοντά και μαζί με αυτή την αναμονή, αρχίζουμε πάντα να προετοιμαζόμαστε για την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα.

Μπορεί να έχεις την δυνατότητα να την ανανεώσεις φέτος το καλοκαίρι, μπορεί και όχι, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία για το τι θα πάρεις μαζί σου στο επερχόμενο ταξίδι σου ή και πώς θα προετοιμάσεις σωστά την βαλίτσα σου. Αυτές οι 3 συμβουλές θα σου φανούν χρήσιμες.

Tip #1: Πάρε λίγα και καλά. Δεν είναι λίγες οι φορές που παίρνεις μαζί σου στις διακοπές περισσότερα ρούχα από αυτά που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χρειάζεσαι. Για τον λόγο αυτό επίλεξε μόνο τα βασικά. Ρούχα, δηλαδή, ανάλαφρα, μαγιό και τα απαραίτητα καλοκαιρινά αξεσουάρ, όπως γυαλιά ηλίου και σαγιονάρες. 

3stylingtipsforvacay_01.jpg

Tip #2: Εμπνεύσου από το τοπίο. Εάν δεν ξέρεις τι ρούχα να πάρεις μαζί μου, ένας τρόπος να αποφασίσεις είναι να σκεφτείς το μέρος που θα πας. Για παράδειγμα, εάν πας σε ένα κυκλαδίτικο νησί, μπορείς να βασίσεις την γκαρνταρόμπα σου στις χρωματικές αποχρώσεις του λευκού και του μπλε. Έτσι, θα είσαι και εσύ απόλυτα εναρμονισμένη με το πανέμορφο σκηνικό. 

3stylingtipsforvacay_02.jpg

Tip #3: Μην κάνεις υπερβολές. Ενώ όλες αγαπάμε τα ψηλά τακούνια μας, δεν είναι πάντα η πιο σωστή επιλογή για τις καλοκαιρινές διακοπές. Αρχικά, δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείς τα πόδια σου, όταν στις διακοπές σου ο βασικός σκοπός σου είναι να ξεκουραστείς. Έπειτα, οι πολλές υπερβολές στο styling φυσικά και το μακιγιάζ και τις κομμώσεις σου, θα «χτυπάει» άσχημα με τους χαλαρούς ρυθμούς που συναντάμε συνήθως στα νησιά. Οπότε, μην φοβηθείς να φορέσεις τα αγαπημένα σου σανδάλια και το βράδυ!

3stylingtipsforvacay_03.jpg

 

Διαβάστε επίσης

STREET STYLE

Άλλη μια φορά ο Antoine Griezmann γίνεται το πρόσωπο ανοιξιάτικης καμπάνιας

Ο Antoine Griezmann σε ένα υπέροχο spot αναρωτιέται «τι κάνει έναν θρύλο» και προτρέπει «move forward»

STREET STYLE

Πες ναι στις φλογερές αποχρώσεις του κόκκινου

Με ποιους συνδυασμούς θα δημιούργησεις την τέλεια εμφάνιση

STREET STYLE

Loafer με κάλτσες; H Lily-Rose Depp απαντά ναι!

Τα loafers ταιριάζουν και στα βήματα της άνοιξης.

Προτεινόμενα

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

CELEBS

Μάρα Δαρμουσλή: «Πέρασα διατροφική διαταραχή, είναι ψυχιατρικό νόσημα»

Το σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε για τον θηλασμό

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!