Skip to main content

CELEBS

Τζωρτζίνα Λιώση: «Δεν αποφάσισα να ασχοληθώ με την υποκριτική για να γίνω γνωστή»

Δεν ονειρεύεται τη στιγμή που θα γίνει πρωταγωνίστρια


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Για τη ενασχόλησή της με την υποκριτική μίλησε η Τζωρτζίνα Λιώση, τονίζοντας ότι δεν ήταν στόχος της η αναγνωρισιμότητα όταν αποφάσιζε να γίνει ηθοποιός.

Αλήθεια, το «Ταμάμ» πώς μπήκε στη ζωή σου; 

«Αναπάντεχα κι αυτό, πέρυσι το καλοκαίρι όταν πληροφορήθηκα πως γίνονται κάποιες ακροάσεις. Είχα κάνει βλέπεις και την Ελληνοτουρκάλα στη σειρά της Τουρκίας, ήξερα λιγάκι και τη γλώσσα και με είδε ο σκηνοθέτης μας, ο Πιέρρος Ανδρακάκος, και υπήρξε χημεία. Αν κρίνω εκ του αποτελέσματος, σε εμένα είδε μάλλον ό,τι είχε στο μυαλό του. Χάρηκα πάρα πολύ με αυτήν τη συνεργασία, γιατί και ο Πιέρρος είναι ένας μοναδικός άνθρωπος και φυσικά όλοι οι ηθοποιοί που είναι σε αυτήν τη δουλειά είναι υπέροχοι» τόνισε στο TV Έθνος.

-Ονειρεύεσαι τη στιγμή που θα γίνεις πρωταγωνίστρια;

«Οχι, δεν κάνω ούτε τέτοια όνειρα ούτε τέτοια σχέδια. Άλλωστε, δεν αποφάσισα να ασχοληθώ με την υποκριτική για να γίνω γνωστή. Σαφέστατα και θέλω να πηγαίνω καλά, σαφέστατα και θέλω να προοδεύω και να συμμετέχω σε δουλειές που να αγαπά ο κόσμος, αλλά τέτοιου είδους κολλήματα ποτέ δεν είχα.»

-Όταν σε συναντά ο κόσμος στον δρόμο και σε αναγνωρίζει, τι σου λέει;

«Όμορφα, γλυκά λόγια και τους ευχαριστώ όλους πολύ. Ε, βέβαια, επειδή είμαι από τη φύση μου ντροπαλή, κοκκινίζω λιγάκι (γέλια).»

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.