Skip to main content

CELEBS

H Βrenda του Beverly Hills δίνει μια δύσκολη μάχη!

Η γνωστή ηθοποιός Shannen Doherty αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού



 

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Shannen Doherty, που έγινε διάσημη από τις τηλεοπτικές σειρές "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" και "Οι Μάγισσες", υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο του μαστού, σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα του περιοδικού People. 

Η 44χρονη Doherty δήλωσε στο περιοδικό ότι έχει επικεντρωθεί στην ανάρρωσή της. Το περιοδικό επικαλέστηκε επίσης νομικά έγγραφα από μια πρόσφατη αγωγή που κατέθεσε η ηθοποιός, η οποία αποκάλυψε την ασθένειά της, στα οποία αναφέρεται ότι η Doherty διεγνώσθη ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού τον Μάρτιο. Το Reuters δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με εκπρόσωπο της ηθοποιού για να σχολιάσει την είδηση. Η Doherty είναι περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της Μπρέντα Γουόλς που ενσάρκωνε στην αμερικανική τηλεοπτική επιτυχία της δεκαετίας του '90 "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς", όπως και της Πρου Χάλιγουελ στην επίσης επιτυχημένη αμερικανική σειρά "Οι Μάγισσες" στα τέλη της ίδιας δεκαετίας. 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου