Skip to main content

CELEBS

H Νicki Minaj απέκτησε το δικό της κέρινο ομοίωμα

Μόνο που όσοι το βλέπουν θέλουν να κάνουν μαζί του κάτι πολύ συγκεκριμένο



 

Την περασμένη εβδομάδα παρουσιάστηκε στο Las Vegas το κέρινο ομοίωμα της Nicki Minaj προκαλώντας πάρα πολλές αντιδράσεις για το γεγονός ότι απεικονίζει την τραγουδίστρια πεσμένη στα τέσσερα αφού δεν ήταν λίγοι αυτοί που υποστήριξαν ότι με αυτό τον τρόπο απαξιώνεται τελείως η δουλειά της ως καλλιτέχνης.

Όπως και να χει το αποτέλεσμα παραμένει: όποιος βλέπει το κέρινο ομοίωμα θέλει να βγάλει μαζί του και μία πονηρή φωτογραφία. Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες πόζες που πήραν ορισμένοι τους επισκέπτες του μουσείου. 

Πάντως επειδή η κατάσταση έχει αρχίσει να βγαίνει εκτός ελέγχου οι υπεύθυνοι του μουσείου αποφάσισαν ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Εκπρόσωπος του μουσείου δήλωσε συγκεκριμένα πως: «Θέλουμε πάντα οι επισκέπτες μας να φέρονται με σεβασμό στα εκθέματά μας, και ζητούμε συγγνώμη για τις περιπτώσεις που αυτό δεν έγινε. Επανασχεδιάζουμε τον χώρο που βρίσκεται το εν λόγω έκθεμα ώστε να μην μπορούν να τραβηχτούν παρόμοιες φωτογραφίες». Για άτομα που επέλεξαν την συγκεκριμένα στάση για το ομοίωμα θα λέγαμε ότι δεν διαθέτουν καθόλου χιούμορ. 

872019_Screenshot_3_93.jpg

872024_nickiminaj.jpg

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.