Skip to main content

CELEBS

Ένα προδιαγεγραμμένο φινάλε!

Τα μέλη των One Direction ήξεραν εδώ και καιρό ότι το συγκρότημα θα διαλυθεί



 

Αν ήσουν έφηβος τη δεκαετία του 90 είναι κάπως δύσκολο να μην θυμάσαι τι κακός χαμός έγινε την μέρα που οι Take That ανακοίνωσαν πως πρόκειται να διαλυθούν. Χιλιάδες κοριτσάκια έξω από την δισκογραφική τους εταιρία έκαναν λες και πέθανε κανείς και όπως ήταν λογικό δεν μπορούσαν να καταλάβουν ότι μία απόφαση σαν αυτή δεν παίρνετε μέσα σε μια ώρα αλλά είναι αποτέλεσμα προσεκτικής μελέτης και καλής επιχειρηματικής σκέψης. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει αυτές τις μέρες στην πλανητική σφαίρα των One Direction.

O μάνατζερ όμως και συνθέτης του συγκροτήματος, Julian Bunetta, πήρε πρόσφατα τον λόγο κάνοντας αποκαλύψεις. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Bunetta δήλωσε ότι το γκρουπ ξεκίνησε να ηχογραφεί τον πέμπτο του δίσκο ξέροντας από πριν ότι πρόκειται να είναι ο τελευταίος, πολύ πριν το ζήτημα της διάλυσης τεθεί ανοιχτά στο τραπέζι.

Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει την ιστορία από την αρχή να πούμε ότι οι One Direction πρόκειται να διαλυθούν τον Μάρτιο που μας έρχεται μετά από συζητήσεις που έγιναν τους προηγούμενους μήνες στο Λονδίνο με τους Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson και Νiall Horan να συμφωνούν από κοινού να ακολουθήσουν πια χωριστούς δρόμους προκειμένου να επικεντρωθούν στις προσωπικές τους καριέρες.

Σε συνέντευξη του στο Billboard o Βunette δήλωσε ακόμη πως τα μέλη του συγκροτήματος είχαν την αίσθηση ότι είναι πια ο καιρός να «Κάνουν ένα διάλειμμα. Και σε αυτό το διάλειμμα τα πάντα μπορεί να συμβούν. Γι αυτούς είναι η πρώτη φορά που βιώνουν κάποια αβεβαιότητα αφού τα βήματα τους δεν είναι προγραμματισμένα εκ των προτέρων από άλλους. Σχετικά με τον τελευταίο δίσκο και τα τέσσερα παιδιά έχουν κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσαν αφού γνώριζαν από πριν ότι θα είναι ο τελευταίος τους».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κατερίνα Λιόλιου: H ηλικία και οι καλεσμένοι στο πάρτι γενεθλίων της

Η εμφάνιση με πράσινο φόρεμα- κιμονό και σανδάλια

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

CELEBS

Κατερίνα Λιόλιου: H ηλικία και οι καλεσμένοι στο πάρτι γενεθλίων της

Η εμφάνιση με πράσινο φόρεμα- κιμονό και σανδάλια

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Στο πρώτο της πάθος, μια γυναίκα αγαπά τον αγαπημένο της, στη συνέχεια το μόνο που αγαπά είναι αγάπη» Lord Byron

Ο Λόρδος Βύρων πέθανε στις 19 Απριλίου 1824 στο πλευρό των Ελλήνων επαναστατών  στο Μεσολόγγι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα