Skip to main content

CELEBS

Νάντια Μπουλέ: «Το σκέφτηκα σοβαρά να μείνω μόνιμα Αμερική»

Την καλύπτει ολοκληρωτικά το μιούζικαλ


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Νάντια Μπουλέ σε συνέντευξη στο περιοδικό People αναφέρθηκε στους δυο τελευταίους μήνες που έμεινε στην Αμερική προκειμένου να ολοκληρώσει κάποια σεμινάρια μιούζικαλ, τονίζοντας ότι σκέφτηκε να μείνει μόνιμα εκεί.

«Σαν επιθυμία έχει περάσει από τη σκέψη μου, αλλά είναι εντελώς διαφορετικά τα δεδομένα. Μάλιστα η παραμονή μου εκεί συνέπεσε με τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας και μου πέρασε η σκέψη πως “είναι δύσκολα τα πράγματα, μήπως να μείνω σε μια άλλη χώρα;”. Όμως υπάρχουν πρακτικές δυσκολίες και δεν είναι εύκολα πραγματοποιήσιμο» επισήμανε σχετικά.

Σε ερώτηση για το αν ενημερωνόταν για τις πολιτικές εξελίξεις όσο ήταν στην Αμερική, είπε: «Την Κυριακή που έγινε το δημοψήφισμα ήμουν στο skype με τις φίλες μου, συζητούσαμε για ό,τι συνέβαινε και είχαν ανοίξει την τηλεόραση για να παρακολουθώ μαζί τους τα γεγονότα. Ήταν πολύ αντιφατικό αυτό που ζούσα, γιατί έβλεπα όλα αυτά που βίωνε η χώρα μου και ταυτόχρονα ήμουν στην πιο καπιταλιστική χώρα, όπου ζεις μόνο όταν ξοδεύεις, κινείσαι μόνο όταν έχεις χρήματα και όλοι ξοδεύουν υπέρογκα ποσά. Παρακολουθούσα τα γεγονότα με τρόμο και στενοχωριόμουν πάρα πολύ που δεν μπορούσα να είμαι με τους δικούς μου ανθρώπους. Μάλιστα έπαθα πανικό όταν κατάλαβα πως δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τις κάρτες μου, γιατί είχα την αίσθηση πως, αν δεν έχω χρήματα, δεν μπορώ να υπάρξω σε αυτή την πόλη. Ευτυχώς, είχα συγγενείς και μου έδωσαν μετρητά. Οι συμφοιτητές μου με ρωτούσαν τι συμβαίνει στην Ελλάδα και προσπαθούσα να τους εξηγήσω. Δεν μπορούσαν να συλλάβουν πώς γίνεται να έχουν κλείσει οι τράπεζες, νόμιζαν πως ζω σε κάποια τριτοκοσμική χώρα».

Τώρα η Νάντια επέστρεψε και ήδη προετοιμάζεται για 2 μιούζικαλ στα οποία θα συμμετέχει. Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια θα παίζει στο Nine, που θα ανέβει στο Πάνθεον με τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Μάρω Κοντού, Κατερίνα Λέχου, Έλενα Παπαρίζου και Κατερίνα Παπουτσάκη, και στην παιδική παράσταση Ο Μάγος του Οζ στο Θέατρον του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε μουσική Μίμη Πλέσσα.

Όσο για το αν της λείπει η τηλεόραση, τόνισε «Νιώθω πλήρης, γιατί το μιούζικαλ συνδυάζει όλα αυτά που αγαπάω και είναι πολύ δημιουργικό. Δουλεύω πολύ σκληρά για να βελτιώσω την τεχνική μου. Εκτός από τα σεμινάρια στην Αμερική, παρακολουθώ και εδώ μαθήματα υποκριτικής, μουσικής και χορού».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός